PARTYINFO

 

PUZZLE

Datum konání:
08.05.2004 - sobota
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Blond (partypeople), Brady ( Stereophonic ex.), Dr. Yver (LQD), Funnyface (LQD)
Popis:
vstup 50 CZK, dívky vstup 30 CZK
 
 
Double Puzzle
Puzzle zůstává na území ČR a vy se můžete v květnu těšit rovnou na dvojitou porci, aneb Puzzle víkend v Liberci! V pátek 7.Května v klubu Aquarell (Staré lázně), kam si Blond pozval ještě kamarády Květá.Ka a Eazyho. Druhý den, v sobotu 8.Května, se Puzzle přesouvá do známého Liquidu, kde s Blondem zahraje dj Brady ze Stereophonic Experience a místní djs.
 

Od posledního Puzzle mejdánku, s Nathanem Scottem v Duplexu, utekli skoro tři měsíce, Nathan, mimo jiné, ještě stihl druhý večer vystoupit v pořadu Vinyl Vibrations dje Vectifa na radiu Kiss, a odletěl zpět do rodného Londýna.

Ovšem Puzzle zůstává na území ČR a vy se můžete v květnu těšit rovnou na dvojitou porci, aneb Puzzle víkend v Liberci! V pátek 7.Května v klubu Aquarell (Staré lázně), kam si Blond pozval ještě kamarády Květá.Ka a Eazyho.

Druhý den, v sobotu 8.Května, se Puzzle přesouvá do známého Liquidu, kde s Blondem zahraje dj Brady ze Stereophonic Experience a místní djs.

Večírky to budou jistě kvalitní.. Brady, Eazy, Květa.K a Blond mají rádi poctivou muziku, očekávejte přátelskou atmosféru, deep, tech-house a pravděpodobně něco zlámanin od Květá.Ka ;)

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016