PARTYINFO

 

HEARTATTACK

Datum konání:
29.04.2004 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Pat Heart, Tráva
Popis:
start 22:00
 
 
Heartattack
L'enfer rouge production a DJ Pat Heart si vás tímto dovolují pozvat na mejdan měsíce "Heartattack,"který se uskuteční již tento čtvrtek, 29.dubna 2004 od 22.00 v klubu L'enfer rouge.
 

L'enfer rouge production a DJ Pat Heart si vás tímto dovolují pozvat na mejdan měsíce "Heartattack,"který se uskuteční již tento čtvrtek, 29.dubna 2004 od 22.00 v klubu L'enfer rouge (pro ty, kdo ho ještě neznají, je to nový klubík pod legendárním pražským barem Chateau). A co že to tak speciálního uslyšíte?

Především to bude rezident a spoluorganizátor celé akce, francouzský DJ, žijící již několik let v praze - Pat Heart, jehož není jistě třeba nijak zvlášť představovat.

Pat si tentokrát přizval velmi speciálního hosta, kterým nebude nikdo jiný než jeden z našich nejpopulárnějších DJů, majitel značky Lex rec. - DJ Tráva. Není bez zajímavosti, že tráva kdysi před šesti lety nahoře v baru chateau odehrál jeden ze svých prvních setů vůbec, takže se dá říct, že se po menší šestileté pauzičce :-) vrací zpátky. Je tedy více než jasné že to tentokrát bude hodně divoké!

Akci podporuje pivo staropramen - o 106.

Těšíme se na vás a doufáme, že si z této akce odnesete spoustu příjemných zážitků!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016