PARTYINFO

 

BASSWAVE ATTACK VOL. 2

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Guru
DJs:
Deepdance (Techno.cz), Franke, Artoo, Orion, MK, DanP
Info:
http://booking.basswave.cz
info@basswave.cz
 
 
BassWave Attack BassWave Attack Bass Wave Attack Line up
BassWave Attack
BassWave Team nijak nezaháli a opět si pro pražské příznivce techna připravil mejdánek s pořádně nahuštěnou muzikou. Již druhé pokračování technomejdánku pod názvem BassWave Attack proběhne opět v žižkovském klubu Guru.
 

BassWave Team nijak nezaháli a opět si pro pražské příznivce techna připravil akcičku s pořádně nahuštěnou muzikou. Již druhé pokračování technomejdánku pod názvem BassWave Attack proběhne opět v žižkovském klubu Guru. První co může mnoho lidí překvapit je vstup zdarma. 

K tomuto rozhodnutí jsme dospěli po té co jsme si uvědomili, že prává technoscéna se nám z Prahy již pomalu vytrácí a byla by velká škoda jí ztratit uplně a proto chceme techno zpřístupnit skutečně každému. Dalším lákadlem může být známí techno masér ze stáje techno.cz pán Deepdance, jehož sety plné hardtechna jsou pro většinu lidí nezapomenutelné již z mnoha akcí, svůj um zde předvede v jeden a půl hodinovém setu.

Na BassWave Attack vol.2 se také představí nový člen našeho teamu DJ Artoo a to jak v sólovém setu, tak i v ping-pong setu s Frankem. Takže pokud so chcete poslechnout pořádné techno tak jedině v sobotu 22.5. 2004 v klubu Guru.

Start akce je ve 21:00 a křepčit budeme minimálně do pěti hodin ráno.... takžeee... těšíme se na Vás.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016