PARTYINFO

 

BASSWAVE ATTACK VOL. 2

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Guru
DJs:
Deepdance (Techno.cz), Franke, Artoo, Orion, MK, DanP
Info:
http://booking.basswave.cz
info@basswave.cz
 
 
BassWave Attack
BassWave Attack

Již tuto sobotu se můžete těšit na techno mejdánek, který si pro Vás připravil BassWave bookig společně s klubem GURU. Skvělé hutné techno od začátku až dokonce. Za gramci se postupně vystřídá celý BassWave Team a to i včetně nového člena Artooa. Jako hosta jsme si tentokrát pozvali Deepdance, který již má na taneční scéně něco za sebou a toto léto si jej budete moci poslechnout i na nejméně jednom letním festivalu. Jak se těší na léto a jaké jsou jeho další aktivity si můžete přečíst v rozhovoru. Další rozhovor jsem připravili s Frankem, který je frontmanem BassWave Teamu a jeho skušenosti jsou již značné, aby jste se toho dozvěděli dostatek přinášíme i jeho stručné BIO. Také jsme si pro Vás připravili malou soutěž. Z těch kdo správně odpoví bude vylosován jeden, který si z BassWave Attack odnese pěknej vinyl a bude si moct dát panáčka na náš učet. Aby jsme vám zjednodušili rozhodování kde strávit sobotní večer zvolili jsme vstup FREE!!!

Rozhovor DJ Franke:

1.Jak jsi přišel ke jménu?
Prostě z jednoho filmečku, strašně se mi líbilo jak znělo.

2.Co tě k hraní přitahuje?
Je to druhá nejlepší zábava... hned po sexu :-)
 
3.Jaký styl ti je nejblíž a jaký desky roztáčíš?
Poslední dobou Hard techno, ale zkusil jsem si i psytrance a před necelými dvěma měsíci na narozeninách znova housík a něco pro mě nového breakbeat, jo ten je taky super.

4.Jaké akce máš nejradši-malé nebo masovky?
Tato otázka by byla nadlouho, jelikož když jsem začal poslouchat house a techno tak tu byly jenom kluby sem tam jedna větší akce. Tak že pořád táhnu k menším undergrandovým akcím, ale větším akcím se nebráním.

5.S kým by sis chtěl zahrát?
No mě to je jedno nemám velkého favorita, ale vlastně mám. Poslední dobou trávím dost času z česko anglickou dvojkou NIKOU 77 a INIGEM KENNEDYM, tak určitě s nimi a pak třeba z TOKYm, DŽEJARem a AGENTem.

6.Máš nějakej nejoblíbenější Label?
Zatím ne, poslední dobou vévodí Hard style tak asi TSHUNAMI, PVC a podobně

7.Kdy to zabalíš?
Asi jako každej jinej, až neuslyším.

8.Co je pro tebe NEJ?
Každá nová dobrá party a NEJ DJ je každý, který nemá moje desky.

9.Máš nějakou hlášku?
Já osobně nemám, je jednoho slovenského dj (netreba chleba, jebat treba), je super co?

10.CO je pro Tebe Techno?
Má druhá láska :-)))

11.Kde tě mohli lidičky už slyšet hrát a kam si tě mohou přijít poslechnout?
Jak jsem se už zmínil, tak na menších undergrandových akcích například na Českobrodsku, Kolínsku, Kutnohorsku a okolí Poděbrad. A taky jsem zavítal na Moravu a do PRAHY. V nejbližší době si mě můžou přijít poslechnout v sobotu 22.5 do baru Military v Kutné Hoře od 21.00 do 23.00h a pak pádím na free akci do pražského Guru. Tam bych měl vystřídat Deepdance.

Diky za rozhovor

 
Bass Wave Attack Line up BassWave Attack

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016