PARTYINFO

 

PLANET SOUND

Datum konání:
19.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Ed Rush & Optical, Asian Dub Foundation, Derrick May, James Ruskin & Oliver Ho, Nika 77 (Techno.cz), Calibre, Agent, Orbith, Lucca, Koogi, Im Cyber, Ghonzales, Tall, Hoffee, Philip TBC, Liquid A, Nitropank
MCs: Rymetyme
Chillout zone: I am X
Live:
I Am X, Soil
Popis:
pavilony B, C
2. ročník
vstup 290 CZK 1 den (bez poplatku)
350 CZK 2 dny (bez poplatku)
děti do 120 cm a vozíčkáři vstup zdarma
Náš komentář: I když pořadatelé na poslední chvíli zařadili na lineup pár živých kapel, pro milovníky koncertů v přírodě, kteří se účastnili loňského festivalu v Táboře, to bude jen slabá záplata. Nicméně je třeba uznat, že kvalitu jmen pozvaných djů musí ocenit každý, kdo se o současnou taneční hudbu trochu zajímá.
 
 
Layo & Bushwacka Ed Rush & Optical - profil Technické zabezpečení festivalu Informační servis
Anketa
Co si myslíte o konceptu akce Planet Sound?
 

Co si myslíte o konceptu akce Planet Sound?

Michael Burian: Většina takových akcí probíhá jen jeden den a tak uvidíme jak lidi zareaguji na dvoudenní indoor party...

Lucca: Je to laděné do inteligentních směrů hudby, výběr českých DJs je založen na kvalitních nekomerčních jménech jako jsou Hoffee,Koogi,Rai.......Hodně se mi líbí plakát akce, více se ukáže na akci samotné.

Orbith: Myslím že koncept je udělán velmi dobře, zkrátka každý návštěvník si přijde na své.

Chris Sadler: Myslím že je to dobrá výmluva udělat pořádnej mejdan :o)

Zdeněk Pospíchal: Osobně mě hlavně mrzí, že Planet Sound se stal nechtěně menším bráškou Planet Festival. Dvoudenní akce přesto slibuje spoustu různorodé muziky a zábavy, ale na letišti s možnosti kempování bych to viděl raději. Každopádně to pořád jsou nabité dva dny, kdy budu běhat mezi stage - teď mě napadá, že díky tomu, že jsou pavilóny hned u sebe, aspoň se nebudu cítit jak po Jizerské padesátce, jako v Táboře :)

Marek Gregor: Koncept dobrý, ale mohlo by tam hrát o trošičku víc živejch kapel!

Dan Kafka: Je mi hodně sympatický.

Filip Míšek: Cela akce zdá se býti postavená hlavně na djs a to mě moc nezajímá, ale rad si nějaké vyslechnu.

Koogi: Multistylový fesťák se nuceně změnil v  indoorovou  taneční záležitost s výborným line upem. Nevím, co si myslet..má to své plusy i mínusy..

Na kterého vystupujícího interpreta se nejvíce těšíte?

MBurian: Těšil jsem se hlavně na BTho, bohužel nepřijede a tak se nechám překvapit co zajímavého uslyším od dalších účinkujících.

Lucca: Bohužel toho moc neuslyším, jelikož přejíždím na festival v Německu, ale kdybych měla čas, tak bych si rozhodně nenechala ujít Layo a Bushwacku, to jsou jedni z nejlepších DJs světa. Co se týče techna, nejlákavější je Dave Angel, naopak Oliver Ho a James Ruskin nejsou můj cup of tea, jsem vyznavatelka melodického techna ala Umek,Carola,Vigorito....

Orbith: Derrick May, tento chlápek už toho má hodně za sebou, považuji ho za jednoho z průkopníků Techna.

Chris Sadler: Na můj oblibenec Dave Angel.

Zdeněk Pospíchal: V pátek rozhodně na sety Dave Angela a L&B. Pány z The Endu jsem už nějaký čas neslyšel spolu. V sobotu se budu těšit na 1 hodinu v noci, na energii koncertu ADF!

Marek Gregor: Asi před měsícem se mi dostal do rukou sólový projekt Chrise Cornera, zpěváka Sneaker Pimps, s názvem I am X a od té doby jsem ho nevyndal z cédéčka!

Dan Kafka: Ed Rush&Optical&RymeTyme, James Ruskin&Oliver Ho, Derrick May

Filip Míšek: Určitě na Chrise Cornera a jeho novy projekt I AM X.

Koogi: Na Calibra:)

Jaký máte vztah ke crew, která pořádala v minulém roce festival GO PLANET ROXY a která je dnes sdružena pod hlavičkou agentury Planet Sound promotion?

MBurian: Neznám přesně obsazení Planet sound crew, ale loňsky Go Planet Roxy byl v pohodě, takže určitě vztah kladny.

Lucca: Mám ráda Lenku Senovou, protože to je milá, hudbě oddaná manažerka s dlouholetými zkušenostmi.Také mám ráda Raie, protože se perfektně stará o můj booking v Čechách, zbytek crew bohužel neznám. Ještě znám kluky z Phase, to jsou velcí šprýmaři!

Orbith: Minulý rok  na Go Planet Roxy vládl naprostý pořádek, myslím tím že nemusíš hledat produkčního bůhví kde, takže považuji Roxy crew za profesionaly.

Chris Sadler: Už vás znám hodně dlouho a mam vás rád :o)

Zdeněk Pospíchal: K některým (doufám) přátelský, veskrze spíš ale cítím respekt k tomu, co vše udělali (a doufám, že pro nás ještě udělají :)

Marek Gregor: Příjemná parta zlotřilých mladých lidí, nebojím se dát si s nimi skleničku, jednu nebo dvě!

Dan Kafka: Občas mě prudí, ale máme se rádi (?) :)

Filip Míšek: Hezký.

Koogi: Dobrý.

Pátek nebo sobota?

MBurian: Patek večer a sobota ráno.

Lucca: Pátek je silnější, ale já hraji v sobotu.

Orbith: Pátek i sobota.

Chris Sadler: Pátek

Zdeněk Pospíchal: Celý víkend :)

Marek Gregor: Pátek, sobota, neděle, pondělí - znáte mě,je mi to úplně jedno...

Dan Kafka: Pátek i sobota!

Filip Míšek: Pátek i sobota.

Koogi: Sobota.

 
James Ruskin (Blueprint/UK) Oliver Ho - profil Planet Sound: profil Asian Dub Foundation Planet Sound: tiskovka a line up Dave Angel namísto BT Dave Angel I am X Přípravy v plném proudu Derrick May - profil Calibre - profil Planet Sound news BT Planet Sound

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z techno pódia na Planet Sound Další report ze sobotního Planet Sound Anketa: Co říkáte na Planet Sound? Report z pátečního Planet Sound Report ze sobotního Planet Sound
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016