PARTYINFO

 

PLANET SOUND

Datum konání:
19.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Ed Rush & Optical, Asian Dub Foundation, Derrick May, James Ruskin & Oliver Ho, Nika 77 (Techno.cz), Calibre, Agent, Orbith, Lucca, Koogi, Im Cyber, Ghonzales, Tall, Hoffee, Philip TBC, Liquid A, Nitropank
MCs: Rymetyme
Chillout zone: I am X
Live:
I Am X, Soil
Popis:
pavilony B, C
2. ročník
vstup 290 CZK 1 den (bez poplatku)
350 CZK 2 dny (bez poplatku)
děti do 120 cm a vozíčkáři vstup zdarma
Náš komentář: I když pořadatelé na poslední chvíli zařadili na lineup pár živých kapel, pro milovníky koncertů v přírodě, kteří se účastnili loňského festivalu v Táboře, to bude jen slabá záplata. Nicméně je třeba uznat, že kvalitu jmen pozvaných djů musí ocenit každý, kdo se o současnou taneční hudbu trochu zajímá.
 
 
Layo & Bushwacka Ed Rush & Optical - profil Technické zabezpečení festivalu
Informační servis
Festival Planet Sound je doslova za dveřmi a do našeho partyinfa přibylo spousta nových informací. Kromě biografie Jamese Ruskina a Olivera Ho si můžete přečíst krátkou anketu s názory některých domácích osobností a v neposlední řadě i dopravní navigaci.
 

Do propuknutí festivalu PLANET SOUND zbývá už jen několik dní a my máme pro vás další informační servis k této akci.

Na webových stránkách festivalu www.planetfestival.cz a v klubu Roxy můžete zakoupit hezká trička s festivalovým vizuálním námětem . Na fotky a náhledy triček se můžete podívat zde:
http://www.planetfestival.cz/CZ_tricka.html

Navíc jako bonus máme pro každého, kdo se dostaví na akci PLANET SOUND v tomto tričku, jednu plechovku Red Bullu zdarma. Tu dostanou i ti nejrychlejší z vás, kteří si zakoupí posledních několik lístků ze speciální edice v síti Ticketstream, kde získáte lístky za nejnižší cenu.

Navigace na místo konání festivalu je jednoduchá, stačí přijet tramvajovou linkou 12, 14, 15 nebo 17 na zastávku "Výstaviště" (nejbližší stanice metra "Nádraží Holešovice"), vydat se skrz hlavní bránu Výstaviště do areálu a sledovat označení, které vás navede na místo konání.

 
Anketa James Ruskin (Blueprint/UK) Oliver Ho - profil Planet Sound: profil Asian Dub Foundation Planet Sound: tiskovka a line up Dave Angel namísto BT Dave Angel I am X Přípravy v plném proudu Derrick May - profil Calibre - profil Planet Sound news BT Planet Sound

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z techno pódia na Planet Sound Další report ze sobotního Planet Sound Anketa: Co říkáte na Planet Sound? Report z pátečního Planet Sound Report ze sobotního Planet Sound
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016