PARTYINFO

 

PLANET SOUND

Datum konání:
19.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Ed Rush & Optical, Asian Dub Foundation, Derrick May, James Ruskin & Oliver Ho, Nika 77 (Techno.cz), Calibre, Agent, Orbith, Lucca, Koogi, Im Cyber, Ghonzales, Tall, Hoffee, Philip TBC, Liquid A, Nitropank
MCs: Rymetyme
Chillout zone: I am X
Live:
I Am X, Soil
Popis:
pavilony B, C
2. ročník
vstup 290 CZK 1 den (bez poplatku)
350 CZK 2 dny (bez poplatku)
děti do 120 cm a vozíčkáři vstup zdarma
Náš komentář: I když pořadatelé na poslední chvíli zařadili na lineup pár živých kapel, pro milovníky koncertů v přírodě, kteří se účastnili loňského festivalu v Táboře, to bude jen slabá záplata. Nicméně je třeba uznat, že kvalitu jmen pozvaných djů musí ocenit každý, kdo se o současnou taneční hudbu trochu zajímá.
 
 
Layo & Bushwacka
Dvojice Layo Paskin a Matthew Bushwacka! B se v Čechách těší nesmírné popularitě. Přesvědčit se o tom mohl, kdo navštívil klub Roxy při četných návštěvách Bushwacky.
 

Dvojice Layo Paskin a Matthew Bushwacka! B se v Čechách těší nesmírné popularitě. Přesvědčit se o tom mohl, kdo navštívil klub Roxy při četných návštěvách Bushwacky. Býval zde častým hostem residentní noci dje Trávy s názvem MIX, také ve dvojice s Layo Paskinem byli k vidění na památném mejdanu Crave v pražském Abatonu a například i na festivalu Creamfields, kde odehráli skvělý liveact přímo po vystoupení skupiny Underworld.

Za poslední dva roky dovezli do Roxy dvakrát svou klubovou noc ALL NIGHT LONG, což je zároveň název jejích aktuální mixované kompilace, která vyšla na značce XL Rec. Na kontu mají dvě skvělá alba, která se nikdy neohrají (Low Life a Night Works). A Layo Paskin nám nedávno prozradil, že jsou zavřeni ve studiu a pilně pracují na dalším albu.

Jejich megahit LOVE STORY zněl v klubech i rádiích svého času skutečně možná až příliš frekventovaně, což dokazuje, že lidé v naší zemi tuto dvojku skutečně zbožňují. Jejich energické, nabušené sety na pomezí techhouse a breakbeatu z nich dělají unikát. Umí převést exaktním a velmi citlivým mixováním čistou energii svých desek na publikum jako nikdo jiný.

Právě takový zážitek vás čeká, až na akci PLANET SOUND převezmou pomyslné otěže gramofonů po Dave Angelovi a dovedou páteční část tohoto festivalu do konce v tříhodinovém setu.

Bylo by na místě zmínit, že tito pánové spoluvlastní spolu s Mr. C proslulý londýnský klub The End a labely End, Oblong a Plank, a že patří celosvětově mezi nejžádanější djs vůbec. Máte se na co těšit!

 

3D náhledy Chillout Zone
http://www.planetfestival.cz/CZ_chillout.html

 
Ed Rush & Optical - profil Technické zabezpečení festivalu Informační servis Anketa James Ruskin (Blueprint/UK) Oliver Ho - profil Planet Sound: profil Asian Dub Foundation Planet Sound: tiskovka a line up Dave Angel namísto BT Dave Angel I am X Přípravy v plném proudu Derrick May - profil Calibre - profil Planet Sound news BT Planet Sound

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z techno pódia na Planet Sound Další report ze sobotního Planet Sound Anketa: Co říkáte na Planet Sound? Report z pátečního Planet Sound Report ze sobotního Planet Sound
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016