PARTYINFO

 

PLANET SOUND

Datum konání:
19.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Křižíkovy pavilony
DJs:
Ed Rush & Optical, Asian Dub Foundation, Derrick May, James Ruskin & Oliver Ho, Nika 77 (Techno.cz), Calibre, Agent, Orbith, Lucca, Koogi, Im Cyber, Ghonzales, Tall, Hoffee, Philip TBC, Liquid A, Nitropank
MCs: Rymetyme
Chillout zone: I am X
Live:
I Am X, Soil
Popis:
pavilony B, C
2. ročník
vstup 290 CZK 1 den (bez poplatku)
350 CZK 2 dny (bez poplatku)
děti do 120 cm a vozíčkáři vstup zdarma
Náš komentář: I když pořadatelé na poslední chvíli zařadili na lineup pár živých kapel, pro milovníky koncertů v přírodě, kteří se účastnili loňského festivalu v Táboře, to bude jen slabá záplata. Nicméně je třeba uznat, že kvalitu jmen pozvaných djů musí ocenit každý, kdo se o současnou taneční hudbu trochu zajímá.
 
 
Layo & Bushwacka Ed Rush & Optical - profil
Technické zabezpečení festivalu
Přátelé kvalitní hudby, jak jistě víte, festival PLANET SOUND nás čeká už jen za několik málo hodin, naší technici si pomalu připravují nářadí a nyní je na čase vám přiblížit, jak bude celá akce zajištěna technicky.
 

Přátelé kvalitní hudby, jak jistě víte, festival PLANET SOUND nás čeká už jen za několik málo hodin, naší technici si pomalu připravují nářadí a nyní je na čase vám přiblížit, jak bude celá akce zajištěna technicky.

Základem každé kvalitní akce je zvuk. Aparát značky L´Acoustic, který je používaný v celém světě těmi největšími festivaly a který byl minulý týden instalován i pražském klubu Roxy zaručuje dokonale čistý a silný zvuk, o čemž jsme se mohli nedávno přesvědčit i na akci Big Chill.

Celkový zvuk bude navíc dobře dokreslovat zavěšení látek po celém obvodu haly.
Dekorace budou laděny do stylu povedeného vizuálu celé akce. Na TimeIn main stage budou dominovat siluety městských věží a na Radio1 stage hvězdné nebe, které můžete znát například z plakátů či webových stránek akce.

Na obou stageích se můžete těšit i na videoprojekce z dílny zkušených Phase, kteří si připravili na PLANET SOUND skutečně exkluzivní materiál, který bude lahodit očím návštěvníků.

Bohatý světelný park a silný laser na main stage bude v rukou zdatných profíků z Wild Music.
Jak je patrné z technických parametrů a zapojených firem, čeká vás akce na špičkové technické úrovni, která jen znásobí celkový hudební prožitek.

Těšíme se na vás!

 
Informační servis Anketa James Ruskin (Blueprint/UK) Oliver Ho - profil Planet Sound: profil Asian Dub Foundation Planet Sound: tiskovka a line up Dave Angel namísto BT Dave Angel I am X Přípravy v plném proudu Derrick May - profil Calibre - profil Planet Sound news BT Planet Sound

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z techno pódia na Planet Sound Další report ze sobotního Planet Sound Anketa: Co říkáte na Planet Sound? Report z pátečního Planet Sound Report ze sobotního Planet Sound
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016