PARTYINFO

 

CERVEZA BREAK

Datum konání:
29.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Josef Sedloň (roxy), Turtlesquad DJs (bukanyr.cz)
Popis:
start 22:00 hod, vstup zdarma
 
 
Cerveza break
Společně s drumandbassovou akcí Shadowboat na Bukanýru vznikla další noc Cerveza Break a jak již sám název napovídá jedná se o noc čistě breakbeatovou. Tuto sobotu se můžete těšit na Turtlesquad DJs, rezidenty tohoto večera. Jako hosta si přizvali DJe Josefa Sedloně.
 

Společně s drumandbassovou akcí Shadowboat na Bukanýru vznikla další noc Cerveza Break a jak již sám název napovídá jedná se o noc čistě breakbeatovou. Majitelem tohoto trefného názvu jsou The Tchendos DJs, které spatříte v některém z dalších pokračování.

Tuto sobotu se můžete těšit na Turtlesquad DJs, rezidenty tohoto večera. Jako hosta si přizvali DJe Josefa Sedloně.


DJ Josef Sedloň

Hudební kariéra Josefa Sedloně je úzce spjata již od počátku 90. let s pražským Radiem 1 a později i s agenturou Lighthouse. Přes EBM a Manchester / rave scénu se dostal k taneční hudbě a od roku 1992 ji pak aktivně prosazoval v legendárním Strahovském klubu 007 nebo v kladenském Klubu 19, kde ješte mixoval z CD a kazet.

V roce 1995 pak nastává zlom, Josef začíná kočírovat gramofonové kotouče a jeho sety plné acid trance a funky techna si budují přízeň návštěvníků nejrůznějších underground parties po celé ČR. Hudebně je DJ Josef Sedloň jeden z nejeklektičtějších DJs u nás.

Jeho sety jsou plné tribal zvuků, progressive breaků ale i groovey tribal techna. Vždy navodí silně energickou atmosféru, která dokáže v pravé chvíli vygradovat a navodit silně hypnotické "trance" zážitky.

V současnosti se též velmi věnuje polámaným beatům, které i tlačí v populárním pořadu Breakbeat Conference na Radiu 1.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016