PARTYINFO

 

DE LA SOUL

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Malá sportovní hala - Incheba
DJs:
Trafika, Wich
Live:
De La Soul, Peneři Strýčka Homeboye, Čistychov
Popis:
start 20:00, end 03:00, vstup 350/400/450/550 CZK
 
 
De La Soul
Dne 11/6/04 totiž v holešovické Malé Sportovní Hale premiérově v České republice vystoupí světoznámá americká skupina De La Soul.
 

De La SoulDne 11/6/04 totiž v holešovické Malé Sportovní Hale premiérově v České republice vystoupí světoznámá americká skupina De La Soul. A nejen to! Dále je pro vás připravena další spousta hip hopových lahůdek od Penerů přes Indyho & Wiche, Čistychova s Názov Stavby až po našlapanou breakdancovou a beat boxovou show!

De La Soul jsou známí svoji originalitou, kvalitou a pestrostí hudby již od roku 1989, kdy vydali svoje první album „Three Feet High & Rising“. Toto album dnes bezpochyby patří k největším skvostům hip hopové hudby po celém světě. Své kvality potvrdili také v průběhu následujících let alby „De La Soul Is Dead“ (1991), „Buhloone Mind State“ (1993), „Stakes Is High“ (1996) a triologií „Art Official Inteligence“.

Právě album ze série „AIO: Mosaic Thump“ se skladbami „Oooh!“ (host Redman) a „All good?“ (host Chaka Khan) vydobylo De La Soul nominaci na prestižní hudební ocenění Grammy. De La Soul tvoří trojice Posdnuos, Trugoy (Dave) a Maseo - umělci, kteří jsou známí nejen mezi příznivci hip hopu. Jejich hudba přesahuje hranice tohoto hudebního žánru, tím nejsou cizí ani příznivcům ostatních hudebních stylů, což je důkazem universálnosti a nadčasovosti jejich vysoce kvalitní a jedinečné hudby.

Pražští Indy & Wich na této akci vystoupí společně s Lavorem, aby připomněli staré dobré časy, které však jistě nekončí. Stejně tak udělají výjimku i Peneři Strýčka Homeboye, kteří letos vystoupí pouze na dvou akcích a toto bude jedna z nich. Čistychov ze slovenských Názov Stavby zde bude křtít svůj sólový singl a představí i další pecky ze svého netrpělivě očekávaného sólového alba. Podpořit ho přijede i zbytek jeho party Názov Stavby z Bratislavy.

K jedinečné atmosféře pěti-tisícové holešovické haly přispěje svým dílem také breakdanceový battle All Star týmů ČR vs. SR. Speciální 30 minutový set od DJ Trafika a DJ Wiche bude taktéž součástí této akce stejně tak, jako vystoupení pražské beatboxové elity.

O tom, že se vám snažíme všemožně vyjít vstříc svědčí i skutečnost, že jsme pro vás připravili speciální schéma předplatného, které bude vypadat následovně. Od spuštění předprodeje (který už běží!) bude prvních 500 ks vstupenek prodáváno za 350,-Kč a dalších 500 ks bude stát 400,- Kč. Následný předprodej bude pokračovat při ceně 450,- Kč. Cena vstupenky na místě je stanovena na příjemných 550,- Kč. Ceny jsou včetně všech poplatků.

Zároveň upozorňujeme na soutěže o lístky, které budou probíhat v řadě médií po celé Republice i u sousedů a zároveň na webech, takže se těšte na další info!

Support Hip Hop!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016