PARTYINFO

 

GENETIX

Datum konání:
15.05.2004 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Johan Bacto (Diode Music, SWE), Roman Hyde (Fabric), Džejár, Lord Space
 
 
Johan Bacto vs. klub Fabrik
Po delší době se do Čech vrací techno producent a majitel několika významných labelů, Švéd Johan Bacto. Mixing ze třech gramo a cd playeru je pro něj hračkou. V sobotu vystoupí v ostravském klubu Fabrik. Jak pracuje ve studiu, kolik ryb chytil a jak to je s hokejem si můžete přečíst zde.
 

Po delší době se do Čech vrací techno producent a majitel několika významných labelů, Švéd Johan Bacto. Mixing ze třech gramo a cd playeru je pro něj hračkou. V sobotu vystoupí v ostravském klubu Fabrik. Jak pracuje ve studiu, kolik ryb chytil a jak to je s hokejem si můžete přečíst zde.

Tak jak se máš? Co je nového v tvém osobním a profesionálním životě?

Mám se velice dobře:) Musím říci, že můj život je opravdu hodně v pohodě.Právě je u nás ve Švédsku jaro v plném proudu, co nevidět přijde léto,takže je tu velice krásně. Na hudební frontě  mám neustále skvělou inspiraci tak , jako po mnoho let zpětně, takže trávím dost hodin a dní produkcí...

V nynější době je velice obtížné sehnat v našich record shopech jakékoli tvé desky. Nevíš, proč tomu tak je?

To zní velice hrozivě...Od Listopadu 2003 pracuji s novým distributorem - Triple Version z Holandska,který spolupracuje také s Neutonem.Takže by zde neměly být žádné problémy s dostáváním desek do těchto míst. Ale musím říci, že jsem nedávno viděl některé z mých desek na českých webových stránkách...


Znáš nějaké české producenty a Dje?

Ano, samozřejmě:) Hrál jsem s mnoha, když jsem u vás byl. Ti, které jsem viděl nejčastěji a kteří jsou nejvíce zasvěceni technu jsou Agent, Matrix a samozřejmě Džejár!:)


Co děláš ve svém volném čase? Rybaříš jako správný seveřan?

Hahaha..jak jsi to věděl:) No, mám dlouholetého přítele, se kterým v našem městě pořádáme party. Děláme něco mezi Psytrance a technoparties. Každé léto jezdíme velice často rybařit. Ale i tam, když sedíme na lodi, máme nahozíno, diskutujeme o tom, jak budeme dělat party:) Je to velice  pohodové připravování parties a napadají mě hodně zábavné myšlenky:) Když zrovna nerybařím, tak si hodně užívám tehdy, když jdu s přáteli na bowling... Checkuj můj Zync 29 a poznáš, co tím myslím:)

Zde právě probíhalo Mistrovství Světa v ledním hokeji. Zajímáš se o to, nebo tě toto téma míjí?

Příšerné!!! Ztratili jsme finále proti Kanadě! Ale musím říci, že mě dost udivilo, když ani tým Čechů a Slováků se nedostal k medajli, vždyť jsou oba velice kvalitní!

Vím, že jsi se věnoval, včetně spolupráce s Hardcellem a jinými,také chilloutové hudbě...jako jsou tvá vydání na Placktown. Jak s tím pokračuješ?

No, máme v plánu začít s labelem Placktown znovu, ale budeme teprve rozhodovat, jaké tracky na něm vyjdou. Ale nerad bych to nazýval chilloutovou hodbou. Je to spíš víc  deep techhouse... Myslím tím- když produkuji tak rozdílný druh elektronické hudby (abych se nenudil tvorbou jen
jednoho stylu), dělám tedy občas i něco víc chilloutového- to jako charakteristika zní daleko lépe:) Nyní jen musím najít nějaký label, který by tento materiál byl schopen a ochoten vydávat...

V Sobotu budeš hrát ve vyhlášeném ostravském klubu Fabrik. Co by jsi vzkázal lidem,kteří se sem chystají?

Opravdu se moc těším zpět do České Republiky po takovém čase.. Doufám, že lidi příjdou s otevřenou myslí a užijí si hudbu a ujistí nás o tom, že to bude výborná party:)

A co české dívky-chlapci? Jak se ti líbí?

Vždy jsou velice přátelští:)

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016