PARTYINFO

 

SLICK AND GRACE

Datum konání:
07.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Astorie - Playground Cafe
DJs:
Jay Brown, Spejbl, Craig Hampson, Chris Chemist, Marek Řeřicha, M.Backslash, Groof
Popis:
vstup zdarma
 
 
Nová party v Astorii
Konečně to vypadá, že jsme našli prostor, kde budeme moci "nainstalovat" našemu naturelu blízký způsob clubingu - tedy hodně free, fairový a s mozkem.
 

Konečně to vypadá, že jsme našli prostor, kde budeme moci "nainstalovat" našemu naturelu blízký způsob clubingu - tedy hodně free, fairový a s mozkem. Taky Vám to zní až neuvěřitelně? Bude se jmenovat Playground Cafe - Astoria a vše se bude odehrávat v prostorách stávajícího klubu Astorie na Korunní 106, Praha 2 hned vedle metra A Flora.

S radostí můžu oznámit, že klub má jeden z nejlepších sound systémů v Praze, kapacitu cca 400 lidí a je docela příjemně zařízen, takže by neměl být problém ho rychle zabydlet. Rezidenti a spolutvůrci klubu jsou: Jay Brown (F), Craig Hampson (UK), Cris Chemist (UK), M.Backslash (Cz, B), Groof, Pat Heart (Ch), Marek Řeřicha, Crazyhelena (A), Mary Love a já Spejbl-Artist E.

Těm, kdo mě znají asi pomalu dochází, že to možná po delší, skutečně delší době může bejt slušnej úlet, jakej Praha už nějakej ten pátek bohužel nezažila. No já Vám můžu slíbit, že se budu snažit.
   
Takže začínáme 7.5. v pátek takovou poloprivátní akcičkou Slick And Grace, kde zahraje většina rezidentů a možná i nějací hosté. Info viz leták.

A dále pak pokračujeme zhruba měsíc každý pátek lehce vodbržděnou housovou kuchyní. Poté bych pátky pomalu rád přenechal pro ještě více rozjetej experimentální zvuk (soul-techno, electro, space jazz) prostě něco, co tu ještě vůbec nebylo a sobota bude "Pražskej housovej hrad"-Pride.
   
Pro ty kdo by rádi slyšeli ještě víceinformací řeknu, že se tu bude pravidelně a často objevovat nová hudba přímo ze studia a taky různé life-acty. Rozhodně Vás chci povzbudit k tomu abyste nás kontaktovali, především pokud byste se chtěli nějakým způsobem zapojit, zůčastnit, něco dozvědět, přispět, máte nějaký nápady anebo jen potřebu sdělení. Vytváříme art 'n' communication prostor....

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016