PARTYINFO

 

BYPASS

Datum konání:
15.05.2004 - sobota
Místo konání:
Čisovice - Pod Horou
DJs:
Chris Sadler (www.chrissadler.com), Brady (clubber.sound), Drahota (TWM), Anymall
Info:
http://go.to...
brady@seznam.cz
 
 
Line up
Bypass
Po třech měsících klidu se čisovický klub Pod Horou opět otřese v základech. Parta nadšenců z FLA společně s pražským DJem Bradym pro vás nachystali již třetí pokračování oblíbené party Bypass.
 

Po třech měsících klidu se čisovický klub Pod Horou opět otřese v základech. Parta nadšenců z FLA společně s pražským DJem Bradym pro vás nachystali již třetí pokračování oblíbené party Bypass. Pro veliký úspěch dvou předchozích akcí se tentokrát organizátoři rozhodli pozvat opravdovou star. Do Čisovic přijede jedna z nejvýraznějších postav české taneční scény Chris Sadler.

Dalším hostem bude pražský Drahota a line-up pak doplní rezident Bypassu Brady a vše odstartuje "warm up" rezident Anymall. Opět se tedy můžete těšit na nezapomenutélný hudební zážitek okořeněný účastí jednoho z nejlepších DJs v České Republice. Připraveny jsou i speciální dekorace a projekce. V případě pěkného počasí organizátoři slibují after v nedaleké cihelně.

Chris Sadler

Chris je puvodem z Wolverhamptonu. Poprvé se setkal s tanecní hudbou pri pravidelných návštevách klubu Cream ve Velké Británii a Atomic Jamu a zanedlouho si prinesl pár levných gramofonu a mixážní pult a pokud zrovna nebyl v klubu, piloval v ložnici svuj DJing. Poprvé verejne vystoupil v Liverpoolském baru Baa v roce 1992 a behem svých studií na univerzite si na své konto pripsal príležitostné úcinkování na parties, v barech a klubech ve Wolverhamptonu a v Liverpoolu, vcetne již neexistujícího Edenu nechvalne proslulého promotéra Charlieho Chestera.

V té dobe zacal provozovat malé, ale populární pátecní party Recycle v prumyslovém prostoru nad Wolverhamptonskou hospodou. V roce 1996, když ukoncil studia na univerzite s vyznamenáním v oboru biomedicíny, se Chris odstehoval do Prahy, aby poznal místní životní styl a získal zkušenosti s DJingem. Behem prvních nekolika mesícu v Praze chodil od klubu ke klubu a nabízel své demo nahrávky, což melo za výsledek pravidelné osmihodinové sety v klubu Újezd na gramofonech a pultu, které si musel obstarat sám. Po pár mesících prinesla tvrdá práce ovoce - agentura Lighthouse ho požádala o úcast na prestižních akcích, kde hrál po boku Davea Clarka, Davida Holmese, Nicka Warrena a Darrena Emersona.

Na pocátku roku 1997 se Chris dal dohromady s promotérem Klubu X Nigelem Demonem a zacal spoluporádat a hrát na pravidelných sobotních akcích v klubu opet pod názvem Recycle. Party zaznamenala již od prvního uskutecnení necekaný úspech a Chris tam každou sobotu hrál spolu s nejlepšími ceskými DJs až do roku 1998, kdy byl klub uzavren. Behem té doby se Chrisovo jméno zacalo cím dál tím casteji objevovat na plakátech nejvetších a nejlepších parties v Praze. Chris hrál pravidelne pro obrovské davy lidí po boku tak uznávaných umelcu jako je Josh Wink, Colin Ddále Matthew B. a Luke Slater a jednou si dokonce zahrál speciální jungle set s Roni Size. Mezitím se Chrisova povest rozšírila i mimo Prahu a zacaly pricházet nabídky z celé zeme.

Chris tak najezdil tisíce kilometru napríc Ceskou Republikou a hrál témer ve všech vetších a také v mnoha menších mestech. Ke konci roku 1997 prevzal Chris pražskou pobocku bookingové agentury dy-na-mix, která byla ve Velké Británii pod vedením legendárního Eddie Richardse vubec první bookingová agentura pro DJs. Behem svého pusobení v dy-na-mixu dovezl Chris do Ceské Republiky mnoho britských undergroundových hrdinu, jako byli Charles Webster, Nathan Coles, Phil Perry, Eddie Richards, Malcolm Duffy, D.I.Y. a Richard Sen. V roce 1998 zacal také vysílat svou sobotní nocní show na Rádiu 1 a publikovat clánky o hudbe, DJs a tanecní scéne v kulturním magazínu pro mladé lidi Think. Nejlepší pražský klub Roxy, Mecca a svetoznámá Radost FX jej zacali pravidelne bookovat na své parties; dále hrál po celé republice a zacal hrát i v zahranicí - v Nemecku, Rakousku a na Slovensku - na jedné listine se jmény jako Paul Oakenfold, Derrick May a C.J. Bolland. Dále také experimentoval jako promotér a na jednorázové vyprodané akce v Praze dovezl DJs Kenny Hawkese, Iana Pooleyho a Petea Hellera.

Konec roku 1998 zastihl Chrise jako rezident DJe na mesícních parties Climax v Roxy, kde hraje pred zaplneným sálem dodnes. V roce 1999 byl ctenári magazínu Trip a návštevníky webové stránky techno.cz zvolen mezi tri nejlepší ceské DJs. Mezitím si upevnil svou pozici nenahraditelné soucásti ceské tanecní scény, pokracoval ve hraní po celé zemi a hrál na akcích s úcastí až 9 000 lidí. V té dobe zacal Chris casto hrát pro mezinárodní agenturu Wax v Praze, což jej dovedlo k produkování hudby, jež vyústilo v "Take This" na CD Waxu "Trans-Atlantic session", kterému se dostalo vrelého prijetí.

V roce 2000 pokracuje Chris v produkování hudby; již vydal nahrávku "Come" a na nove vzniklém labelu Beeswax má vyjít track "Too fucked to funk". Jeho první oficiální kompilace vyšla s velkým ohlasem u Next Ery, zatímco jej úspešná spolupráce s Waxem privedla na stejné pódium s Basement Jaxx, Erickem Morillem a Presence a úcasti na novém zajímavém projektu SBS, kde Chris hraje s ceskými hvezdami Bidlem a Stephunkem na 4 gramofony, FX, klávesy, samplery a 505. Chris si již získal své stálé príznivce a o jeho povznášející, pusobivý a funky house je nyní vetší zájem než kdykoli predtím.

Drahota

O taneční muziku se zajímá od roku´95, kdy začal navštěvovat různá parties od Slovanského domu, legendárního klubu Sluníčko, KD Ládví a Radost FX. Po nějakém protancovaném čase začíná zjišťovat, že ho taneční scéna zcela pohltila. Díky svým kamarádům Tomáši Forejtovi a Vláďovi Dolejšovi, kteří otvírají 1. djskou školu LIVC v ČR roku ´99 se zapisuje téhož roku jako jeden z prvních studentů.

Díky vlivu ranné pražské housové scény (Bidlo, Loutka, Braun) se dnes věnuje převážně house music, kterou okořeňuje dnes tolik opěvovaným breakbeatem. Hraje ponejvíc nevokálový house s různorodou náladou, především z amerických labelů, v Praze a severu Čech, kde má již své poblikum . Občas hraje i breakbeatové sety. Hrál s hvězdami: Duncan Forbes, Colin Dale a další. Kluby: Roxy, Radost, Akropolis, Bukanýr, Liquid, Street, Letos v listopadu byl pozván do kanadského Toronta do klubu Volume lounge, čehož si velmi cenní. Zákládá si na perfektním mixingu a výběru desek.

Brady

Začal hrát v roce 1998, když si jeho kamarád DJ Next koupil zrychlovací double CD. Velmi brzy mu ale přestávala stačit a stále hledali s Nextem kvalitnější hudbu a proto se o rok později se přihlásili na jeden z prvních kurzů vedených Djkou Babe LN v tehdy nově vzniklé škole DJingu LIVC.

Už průběhu základního chodili hrát do Luxoru a Wakkaty a po jeho skončení se stali prvními DJs LIVC bookingu. Postupně si zahrál po většině pražských klubu jako ROXY, Mecca , Radost FX, Duplex atd. z těch mimopražských to pak byly kluby jako ostravský Fabric, benešovský KC Kralov, českolipský KD Krystal, liberecký Liquid, plzeňský Mix, jablonecký Eppl a Street, pardubický L-klub a mnoho dalšíh.

Měl možnost vystoupit s většinou českých i spoustou zahraničních DJů jako Nils Hess, Justin Robertson, Dave Angel, Layo & Buschwacka, Seb Fontaine, Fatboy Tim, Colin Dale, Inigo Kennedy, Corvin Dalek, a další. Stál také společně se SpeeD´o clubing u vzniku klubu Liquid v Liberci, kde měl od samého začátku rezidentní party, "Stereophonic", později "Rodeo" a dnes je jeho pravidelným hostem na různých parties. Velký zlom přišel na party Decadance v České Lípě, kde se potkal s Michalem Waltersteinem a ten ho vzal pod svá bookingová křidla clubber.sound, pod kterými nyní vystupuje.

Na stejné party dali dohromady spolu s Djem Jeremym 4 gramo & 2 mixes tech-house show Stereophonic Experience, která za svojí existenci hrála třeba v KC Karlov na akci Pornoground, na festivaliu Svojšice 2002, Go Planet Roxy 03, v KD Crystal na akcích TekHouse orgasm a Cheers a na obou ročnících velmi úspěšném festivalu Creamfields. Další projekt, Solid Sound Cabinet, který tvoří spolu s Karzim ze známé pražské kapelky Southpaw je zaměřen hlavně na produkci deep/tech housu, ale i na 100% živé vystoupení. Společně si zahráli v Mecce na rezidentní party Chrise Sadlera Camouflage, několikrát v Industry 55 a také v klubu Naif a Duplex.

Na svém kontě mají také již několik skladeb, které do svého playlistu na Radiu 1 zařadil DJ Dan Cooley. Brady také občas vystupuje i se saxofonistou skupiny Skyline, Richem FD,a jedná se pak o více deep a jazzy sety. Jeho styl by se dal charakterizovat jako "poctivý" ostrovní tech house a mezi jeho oblíbené producenty patří lidi kolem party Get Fucked (Hess, Coles, Timmy S), Gideon Jackson, Terry Francis, Spincycle, Eddie Richards, Metta & JT Love, Grant Dell, Daniel Poli a další.

Jak do Čísovic

Na Barrandovském mostě se napojíte na výpadovku Strakonická a pojedete stále směr Strakonice. Po cca 20km přijde odbočka Čísovice, Řitka a tam již podle ukazatelů přímo do Čísovic.

Další informace naleznete na stránkách http://www.go.to/djbrady, o klubu najdete na této adrese: www.discoclubcisovice.cz a případné akreditace či požadavky na guestlist směřujte na mail: brady@seznam.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016