PARTYINFO

 

DYNAMIC LINE SPECIAL

Datum konání:
30.07.2004 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Toky ( Antidandruff / Standa, Bratislava SK), Spyro (JPA), Tomig (d.line), Yanota and Stifler
Chill out: Janken, Jorge, Petrescu and guests
Info:
http://www.volny.cz...
liquidliberec@atlas.cz
Popis:
start 21:00, vstup < 23:30 100 CZK < 23:30 130 CZK
 
 
Dynamic line birthday!
Klubová noc Dynamic Line slaví své první narozeniny na půdě Libereckého Liquidu. Tentokrát si residenti DJs Spyro a Tomig pozvali špičku slovenské techno scény DJe Tokyho, který určitě obohatí svůj set vlastními věcmi z final scratch. No každopádně nenechte si ujít vystoupení těchto všech DJs.
 

Klubová noc Dynamic Line slaví své první narozeniny na půdě Libereckého Liquidu. Tentokrát si residenti DJs Spyro a Tomig pozvali špičku slovenské techno scény DJe Tokyho, který určitě obohatí svůj set vlastními věcmi z final scratch. No každopádně nenechte si ujít vystoupení těchto všech DJs.

Jelikož se bude jednat o precizní a hodně nadupaný techno mejdan! V chill-outu se za gramce postaví místní DJs a rozveselí vás stylem happyhouse.


Bio DJ TOKY aka Rumenige
 
Jeho pravé jméno je Juraj Tokár narodil se v Bratislavě na Slovensku v roce 1971. Bratislava se stala jeho útočištěm, kde našel zázemí v klubu U-club. První kontakt s gramofony zaznamenal v roce 1992 od té doby se pomalu dostával do podvědomí Slovenské techno scény – kde později vystupoval na větších akcích nejen v okolí Bratislavy.

Za delší dobu dojíždí DJ Toky za svým prvním hraním do  zahraničí kde opět sklízí úspěch. Do této doby hrál už v Německu, Francii, Švýcarsku, Rakousku … Prostě Tokyho styl groovy, heavy, club techno se pro něho stalo osudným aby se vyšplhal na špičku Slovenské techno scény. 

Dosud vydané skladby:
4 tracks for Gazometer Comp.(A)
Rumenige (Numb#5)(UK)
Rumenige (Numb#6)(UK)
Rumenige (numb#7)(UK)
Rumenige (numb#8)(UK)
Toky (Urknall#6) (D)
Olga+Jozef#2 (co-prod.)
2 tracks for compilation Progress Report
(co-prod.)(inc. Regis, Function, H...,UK)
1 track for Antidandruff 2.0 and 3.0 and 4.0 (various)
and more.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016