PARTYINFO

 

PATRIK SKOOG V JAHODĚ

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Jahoda
DJs:
Patrik Skoog (Native Diffusion, SWE), Agent (Fylo.cz), Matrix (Techno.cz), Monotype (Techno.cz), Džejár & Lord Space (DCpromo.cz)
Popis:
limitovaná kapacita 200 lidí
 
 
Rozhovor s Patrikem Skoogem
Otázky pro DJs

Otázky:
1) Patrik Skoog je u nás dobře znám ze svých několika vystoupení na velkých ale i klubových akcích. Slyšel jsi ho někdy hrát? Pokud ano, tvůj názor na hudbu kterou hraje, techniku mixování a produkci?

2) Znáš klub Jahoda?


Boss:

1) Patrik je producent ktorý sa dostal velmi rýchlo do povedomia techno komunity, Sice som ho eště nepočul hrát ale produkcia je ok.

2) Klub Jahoda nepoznám eště som tam nehrál tak neviem posůdit. Snad sa to časom zmení :)


Daho:

1) Patrika Skooga jsem hrát neslyšel a ani mě to zvláště netrápí : ) Jeho produkce sice patří mezi tu lepší, myslím tu švédskou, ale mě osobně nějak zvláště neoslovuje. Mezi mladšími djs je to však jméno velice oblíbené a populární.

2) Klub Jahoda neznám.


Dalin:

1) Slyšel jsem ho na Německém Festivalu před 3 roky . Je rozhodně o co stát , rychlé a hutné švédské techno, co k tomu víc říct . Ten kdo jej zná ví, proč tuto akci navštíví, ať už kvůli dobrému a rychlému mixu nebo smršti hučících bassových linek. Rozhodně pro nezasvěcené tohoto švédského stylu povinnost unikatní klubovku navštívit.

2) Osobně ne


Gary:

1) Slyšel jsem ho v  rámci Headroom DJs, ale také ze záznamu z vystoupení v jiných zemí. Jeho produkce jsou báječný, s fakt skvelými zvuky a žádné nudny loops. Technicky jako DJ nemá chybu, a myslím, že mu to sedí líp sám, než s ostatními Headroomy... hraje lepší sounds a to vypadá, že mu to víc baví.

2) Klub Jahoda znám od ostatních, ale osobně jsem tam nikdy nebyl. Ale může to být hezký prostor.


JR:

1) Skooga jsem slyšel několikrát - v podání Headroom Djs na Orion Hall, kde mi to připadalo docela funky. Před rokem jsem ho měl na víkend u sebe absolvovali jsme společné hraní a kalbičky. Je dost v pohodě, hraje docela dobrý techno, má rád český pivko a ženský... Já taky!

2) Neznaám...


Kennedy:

1) Mám nějaké jeho desky, před lety mě poprvé zaujal duoblepack na labelu wavescape s titulem DSD.  Také jsem dělal remix tracku "Foundation" na jeho label  Native Diffusion /native 07/, takže ano znám jeho produkci i label celkem dobře. Patrikovi skladby jsou pro mě vždy úderné techno a vždy jde o dobrou produkci. Mohlo by být zajímavé slyšet nějaké jeho deepovější skladby. Nikdy jsem Patrika neviděl/neslyšel mixovat, takže o technice mixování a výběru desek při hraní nemohu nic říci.

2) V podstatě toho vím o klubu Jahoda docela dost, třebaže jsem tam ještě nikdy nebyl. Odpověď na to co přesně by pravděpodobně hodně lidí překvapilo :-)  Někdy je lepší, když některé věci zůstanou tajemstvím ...  


Luke Sun:

1) Slišel jsem už spousta DJů a výborných producentů na velkech akcích jako například poslední Mayday v Dortmundu, či i v malých klubech, ale ještě jich hodně chybí, které bych si sám rád chtěl ještě poslechnout. p. skoog my ještě chyby a rád bych si ho chtěl někdy poslechnout. Vím o něm, že už hrál párkrát v ČR a pokaždé sa dobre o něm mluvilo. Znám ho zatím od spousta dobrých desek který už vydal. Jeho desky a produkce sou znamé u hodně djs. Vydává hodně kvalitní, drsné a tvrdé techno, které mi osobně hodně vyhovuje. Hraju častěji desky od něho. Určitě to stoji zato si ho poslechnout.

2) Klub Jahoda v Praze znám zatím jen z internetu. Sám sem tam ještě nebyl.


Matrix:

1) Skooga jsem slyšel jednou v Týnci, na to, jak byl zmaštěnej, hrál technicky dobře. Hudebně za gramofony typickej Švéd, ve studiu se jim ale trochu vymyká. Mohl by trochu šetřit kompresorem, neslyšel jsem nic poslední dobou, ale co znám bylo dost placatý.

2) Jahodu neznám, ale těší mě, že to je ode mě z domu asi nejbližší klub.


Monotype:

1) Patrika Skooga znám jako DJ především z formace Headroom, která již několikrát u nás úspěšně vystoupila. Co jsem viděl, tak je Patrik nejšikovnějším technikem z téhle trojice. Jako producenta ho znám skrze jeho label Native Diffusion. Jeho desky jsem měl, ale postupem času jsem se posunul hudebně k jinému zvuku. Švédská produkce je pro mě velmi zajímavá, ale spíše už jen jako pro posluchače.

2) V Jahodě jsem ještě nebyl a tak se už teď těším. Rád poznávám nové prostory.


Nika77:

1) Ještě jsem ho hrát neslyšela, takže nevím, ale tipuju to podle produkce na typický švédský zvuk. Uvidíme. Když mi to vyjde, přijdu si ho poslechnout.

2) O klubu Jahoda jsem slyšela od mnoha znamých, ale nikdy jsem tam nebyla. Vypráví se o něm ale jako o hodně příjemném místě.


Spyro:

1) Patrika znám už od počátku své DJské dráhy…A proto se i trošku stydím za to že jsem ho na živo poprvé a naposled slyšel s projektem Headroom na Orion hall…nicméně byl jejich set opravdu perfektně připraven! Další setkání z jeho setu byly jen ze záznamů a promo nahrávek. Na hodnocení techniky mixu je jednoznačně nejlepší použít tato tři slova - precizní, energický, pestrý! Na hudbu kterou hraje, ale hlavně produkuje mám také pár typických slov - švédský valící se kolos, chrlící neuvěřitelnou energii před sebou :-)

2) Mnohokrát jsem o klubu Jahoda slyšel…bohužel jsem ale ještě neměl tu možnost ho navštívit. 22.5. se tento fakt určitě změní :-))

 
Patrik Skoog zahraje v Jahodě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016