PARTYINFO

 

PATRIK SKOOG V JAHODĚ

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Jahoda
DJs:
Patrik Skoog (Native Diffusion, SWE), Agent (Fylo.cz), Matrix (Techno.cz), Monotype (Techno.cz), Džejár & Lord Space (DCpromo.cz)
Popis:
limitovaná kapacita 200 lidí
 
 
Rozhovor s Patrikem Skoogem

Tak jak se máš? Co je nového v tvém osobním a profesionálním životě?

Velmi dobře, děkuji za zeptání. Trošku se teď změnila situace okolo produkování jako hedroom, protože se jeden kolega odstěhoval z města. Tak si to už neužíváme tak často. Jsme ale pořád ve spojení a děláme dál tracky pro su:real label. Hodně se také věnuju hledání nových umělců a skladeb, které chci vydávat na mém labelu. Je to docela sranda a užívám si to.

V nynější době je velice obtížné sehnat v našich record shopech jakékoli tvé desky. Nevíš, proč tomu tak je?

Nemám tušení proč, ale doufám že se to změní k lepšímu. Změnil jsem teď distribuci a mé desky jsou tam exkluzivně. Měli by se teda o můj label starat dobřě a doufám, že nový Native Diffusion, který se bude lisovat už velmi brzy se dostane i k vám.

Znáš nějaké české producenty a Dje?

Je u vás velmi mnoho dobrých djů, ale neznám jiné osobně než Agenta a Kaisersozeho, kteří dělají pro českou techno scénu opravdu hodně.

Co děláš ve svém volném čase? Rybaříš jako správný seveřan?

Rybaření je určitě stranda, ale já osobně jsem nebyl na rybách víc než párkrát za život. Nemám skoro žádný volný čas, dělém mnoho různých věcí hlavně spojených s hudbou.

Hraji jako dj,  jsem ve studiu a dělám tracky, hraju na kytaru v kapela a tak dál....

Právě zde v Praze skončilo Mistrovství Světa v ledním hokeji. Zajímáš se o to, nebo tě toto téma míjí?

Jo trošku, bylo by to ale lepší kdybychom vyhráli.

Vím, že se věnuješ také projektu Hedroom, jak vypadá vaše spolupráce, máte například rozděleno co kdo z vás dělá, třeba programování nebo výsledný mix?

Nemáme přesně rozdělené role, děláme tak jak kdo přijde do studia. Někdy dělá jeden z nás celou produkci a jiný zese celý jiný track. Je to různé a není to pevně stanoveno.

V pátek zahraješ v Plzni a v sobotu v Praze v klubu Jahoda, vlastně budeš hrát úplně poprvé v Praze. Jak se těšíš a co by jsi vzkázal lidem,kteří se tam chystají?

Opravdu se těším. Už jsem v Praze byl, ale ještě jsem tam nehrál. Doufám že příde v sobotu dost lidí a všichni dohromady si to pořádně užijeme.

A co české dívky-chlapci? Jak se ti líbí?

Jsou opravdu velmi pěkní, ale musím říct, že holky jsou o něco hezčí.

 
Otázky pro DJs Patrik Skoog zahraje v Jahodě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016