PARTYINFO

 

TUZEXX.CZ CLUBBING

Datum konání:
18.06.2004 - pátek
Místo konání:
Vranovice - F klub
DJs:
Nevety, Millhard, Iczek, Woodish, D.Royd.Ical, Clara Bailar (Fx Promo), Mek Ef (Elpaso), Bad
Boys (New Dj Team)
Popis:
start 20:00, end 06:00, vstup 29 CZK
 
 
Tuzexx.cz clubbing
18.06.2004 se uskuteční další pokračování klubové noci Tuzexx.cz clubbing a to tentokrát v domovském F klubu ve Vranovicích. Z našich řad se zde přestaví dj a producent Nevety, Millhard, Iczek, Woodish a také D.Royd.ical v narozeninovém setu. Podrobnější info o akci dodáme již brzo, v současnosti je v jednání i druhá stage.
 

18.06.2004 se uskuteční další pokračování klubové noci Tuzexx.cz clubbing a to tentokrát v domovském F klubu ve Vranovicích.

 Minulé díly se uskutečnili klubech Perpetuum a v bratislavském Účku a vždy vystupovali naši djs, ale pro tohle speciální pokračování, které je současně Warm Upem akce Veveří 2004 a také narozeninovým mejdanem Petr D aka d.royd.ical jsme uděli výjimku a pozvali jsme nějaké hosty a kamarády.Pozvání přijala Clara Bailar, dále Mek Ef a mladý dj team Bad Boys.

Z našich řad se zde přestaví dj a producent Nevety, Millhard, Iczek, Woodish  a také D.Royd.ical v narozeninovém setu. Podrobnější info o akci dodáme již brzo, v současnosti je v jednání i druhá stage.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016