PARTYINFO

 

ULTRATECH

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Velké Meziříčí - Disco Extreme
DJs:
Preach (Ascend, Canada), Dave Fish (Exwired.org), Lucasch (Strobe), Zygy (mosp.info), BB Mike (UTC), Michael Scuberman (mosp.info)
Info:
http://www.mosp.info
zygy.mosp@post.cz
 
 
Rozhovor s Preachem
Agentura Mosp vyspovídala k této akci v telefonickém rozhovoru vedeném na bulvárnější notě Dj Preache.
 

Agentura Mosp vyspovídala k této akci v telefonickém rozhovoru vedeném na bulvárnější notě Dj Preache.

Ahoj Philippe,jelikož už jsem s tebou četl pár rozhovorů na téma hraní,produkce… nebude Ti doufám vadit, že bychom náš rozhovor pojali trochu bulvárněji.

Určitě ne.

Tvůj djs nick Preach u nás v překladu znamená kazatel-tedy člověk co káže lidem, co je správné co ne… Taže tuhle přezdívku jsi si:
a) vymyslel sám ve vztahu k hudbě
b) ti ji dali kámoši protože jsi je stále poučoval
c) jsi život zasvětil opravdu víře a jsi kazatel
popřípadě jak vznikl tvůj nick?

Možná kombinace všech odpovědí, ale abych to uvedl na pravou míru. Kážu hudbu z gramofonů. Hudba je náboženství. Music is religion.

Jak jsem se dočetl, hraješ jako dj od roku 1997 a produkce Ti začala vycházet roku 2001 - tedy dalo by se říci,že jsi poměrně nové jméno na scéně.Jak tedy prožívá dj změnu,když se z poměrně ´´neznámého´´ stává djskou hvězdou? - Mistress Barbara tě označila jako ,,future dj heroes´´, Carl Cox si u tebe zalicencoval tvůj track na své chystané cd, hraješ na velkých světovích akcích…

Je to fajn, létám teď z jednoho kontinentu na druhý, to jsem vždycky chtěl, ale mířím ještě výš. To the stars.

O tobě je známo, že do ČR jezdíš velmi rád. Teď přijedeš zahrát do ´´chudého´´ českého kraje Vysočina ,takže plno krásných místních dívek bude na tebe vzhlížet jako na krásného bohatého prince ze země Os. Mají u tebe nějakou šanci nebo jsi již zadán?

Přijedu se svou přítelkyní, která je z prahy, je moc krásná a je také tanečnice. Velmi sexy, takže to dívky mohou zkusit, ale asi je bude odhánět.

Na této akci proběhne křest desky Dave Fishe na který jsi dělal svůj remix,takže bude určitě hodně veselo.Na co tě mají lidé pozvat, tvůj nejoblíbenější drink?

Pivo Krušovice.

Stráví u nás Cirkus Preach nějakou chvíli nebo se hned vracíš nazpátek do Canady či máš naplánováno ještě nějaké hraní v Evropě?

Právě jsem se vrátil z celovíkendového hraní v japonsku. Po ultratechu se chystám s bb mikem na jachtu do chorvatska. V červnu mě ještě čeká hraní ve francii a v červenci mám turné v jižní americe. Chicitas.

Jaké máš v blízké době potvrzené nejzajímavější hraní?Jaké open airs tě čekají?

Dance Valey open air v Holandsku v srpnu – jeden z největších festivalů v evropě, dále open air asi pro 30000 lidí v září opět v Holandsku, ale nevzpomenu si na název. Poté hraní na festivalech v kolumbii a brazílii.

A vůbec kam se chystáš v létě na dovolenou?

Chorvatsko, jinak mě čeká spousta dovolené ve studiu. Vyjdou mi teď tracky na intec, primate, zinc a ascend a mám ještě rozdělanou práci pro loop  a iturnem.

A když jsme u té dovolené.K té patří relax, sport..Co je pro tebe relax a Co ti říká sport?Dělal jsi v mládí něco aktivně? Děláš  něco pro své tělo i teď nebo všechen svůj volný čas věnuješ hudbě a kalení s přáteli?

Makám v posilovně a běhám.

Dík moc za rozhovor, měj se a moc se na tebe těšíme. Mosp.

Taky díky.

 
Ultratech

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016