PARTYINFO

 

AIR

Datum konání:
29.06.2004 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Air (FR)
Popis:
start 19:00, vstup 690 CZK
online předprodej: shop.techno.cz
 
 
Air v Roxy již příští úterý!
Již nadcházející úterý 29. června se všichni příznivci francouzského dua AIR mohou těšit na jejich první živé vystoupení v České republice.
 

Již nadcházející úterý 29. června se všichni příznivci francouzského dua AIR mohou těšit na jejich první živé vystoupení v České republice. V rámci dvouměsíčního turné k aktuální desce 'Talkie Walkee' se v pražském klubu Roxy zastaví na cestě z Drážďan do Vídně a pokračovat budou po celé Evropě včetně vystoupení na několika zahraničních festivalech. Pánové Nicolas Godin a Jean-Benoît Dunckel si s sebou i na pražské klubové vystoupení přivezou bezmála dvacetičlenný tým, z něhož čtyři další lidé doplní živý band AIR. Kromě skladeb z aktuálního alba zazní nejznámější věci z alb 'Moon Safari' a '10,000 Hz Legend' a celkový dech-beroucí dojem budou dokreslovat speciální projekce a světla. V současné době je v českých rádiích aktuálním singlem 'Surfing On A Rocket' a na srpen je ohlášen v pořadí již třetí z alba 'Talkie Walkie' s názvem 'Alfa Beta Gaga'.

Předprodej posledních lístků za cenu 690 Kč probíhá na shop.techno.cz v síti TicketPro, TicketStream a v klubu Roxy. Více informací na www.roxy.cz.

 
Air

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z koncertu Air od Myclicka
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016