PARTYINFO

 

SVEN VÄTH

Datum konání:
28.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Arena 1: Sven Väth (Cocoon, D), Jacek Sienkiewicz (PL), Felipe (Titanium, A), Orbith, Lucca
Arena 2: Diana D'Ruz (PL), Kaisersoze, Džejár, Spyro, Marko Jelić
Arena 3: Michael Burian, Loutka, Dan Cooley, E-lite, Vectif
Info:
http://www.jpa.cz
Popis:
limitovaná série v předprodeji za 290 CZK, VIP vstupenky 590 CZK
předprodej: Ticketpro, Ticketstream
 
 
Sven Väth - 3 hodinový set a co k tomu? Aréna 3: Luxury House Sven Väth anketa
3 arény v Abatonu
To, že do Prahy přijede 28.května světová djská hvězda Sven Väth je jasné. Jak ale budou v pražském Abatonu rozloženy jednotlivé arény?
 

Sven VäthTo, že do Prahy přijede 28.května světová djská hvězda Sven Väth je jasné. Jak ale budou v pražském Abatonu rozloženy jednotlivé arény? To jistě potěší nejvíce příznivce dobrého techna, neboť budou připraveny hned 2 techno stage, ale na své si rozhodně přijdou i housíkáři, kterým bude patřit 3. stage s hodně lákavým line upem.

Jacek Sienkiewicz Kromě jasného headlinera party Svena Vätha přijede do Abatonu zahrát jeho chráněnec a velký talent Jacek Sienkiewicz z Polska. Tento pracovitý producent má za sebou řadu skvělých nahrávek a v roce 2002 vydal kromě jiného album “Techne” na Svenově labelu Cocoon. V Abatonu vystoupí samozřejmě live.

Třetím zahraničním djem na line upu Cocoon arény bude dj Felipe z Rakouska, kterého asi není třeba u nás představovat. Českou elitu budou reprezentovat djs Orbith a Lucca.

To ale není z techna vše! Také druhá aréna pojede v rytmu techna a jestliže sound té první směřuje spíše k techno-elektru, tato je jasně věnována tvrdšímu pojetí tohoto no.1 hudebnímu stylu na naší taneční scéně.

Diana D’Ruz Diana D’Ruz – toto jméno asi nejvíce řekne účastníkům Rude Nation party na KC Karlov v Benešově nebo letošní Mayday party v Budapešti. Tato polská techno dáma se po dlouhém výběru stala headlinerem druhé techno arény. Line up zde doplní domácí borci Kaisersoze a Džejár a za mladou nastupující generaci djs Spyro a Marko Jelić.

To už je slušná dávka techno music na dvou stagích pro jednu noc! A nezapomínejme na house. O třetí stagi vás budeme už brzy více informovat v další zprávě na těchto stránkách.

Techno elektro – techno – house – 28.5.2004 v pražském prostoru Abaton!

FelipeArena 1

Sven Väth (Cocoon, D), Jacek Sienkiewicz live (Pol), Felipe (Titanium, D), Orbith, Lucca

Arena 2

Diana D’Ruz (Pol), Kaisersoze, Džejár, Spyro, Marko Jelić

Arena 3

Michael Burian, Loutka, Dan Cooley, E-lite, Vectif

 
Vstupenky na Svena Vätha na PvD Cocoon Club European Tour 2004 Sven Väth v Abatonu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Cocoon Clubbing od Sannyho
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016