PARTYINFO

 

SVEN VÄTH

Datum konání:
28.05.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Arena 1: Sven Väth (Cocoon, D), Jacek Sienkiewicz (PL), Felipe (Titanium, A), Orbith, Lucca
Arena 2: Diana D'Ruz (PL), Kaisersoze, Džejár, Spyro, Marko Jelić
Arena 3: Michael Burian, Loutka, Dan Cooley, E-lite, Vectif
Info:
http://www.jpa.cz
Popis:
limitovaná série v předprodeji za 290 CZK, VIP vstupenky 590 CZK
předprodej: Ticketpro, Ticketstream
 
 
Sven Väth - 3 hodinový set a co k tomu?
Aréna 3: Luxury House
Jak už bylo oznámeno, kromě dvou techno arén bude Cocoon Club European Tour 2004 28.května v Abatonu hostit také skvěle obsazenou house-progressive stage, která bude umístěna ve velmi příjemném třetím prostoru pražského Abatonu se vchodem na zahrádku a s barem.
 

Jak už bylo oznámeno, kromě dvou techno arén bude Cocoon Club European Tour 2004 28.května v Abatonu hostit také skvěle obsazenou house-progressive stage, která bude umístěna ve velmi příjemném třetím prostoru pražského Abatonu se vchodem na zahrádku a s barem. Její obsazením vám představíme podle časového line upu:

O pohodový housíkový rozjezd se postará zástupce Clubber.sound bookingu a zkušený dj Dan Cooley. Na záčátek noci vám Dan zahraje lahůdkový house set, kterým postupně připraví prostor pro největší hvězdu této stage pro tento večer - dje Michaela Buriana. Ten se tentokrát představí s klubovějším setem a jak on sám říká: „ Bude to víc Wet než Hard“.
 
Po něm přijde na řadu house master a v současnosti jeden z u nás nejžádanějších djs - Loutka. Jeho veselé sety plné “Loutkovin” v poslední době nejen že baví všechny pamětníky, ale navíc si dj Loutka získává stále více fanoušků z řad mladých clubberů. Dál můžeme k jeho vystoupení na Cocoon Club European Tour říct jen: To si dejte a vychutnejte...:)

Rychlejší pojetí house music určitě předvede Radost FX rezident a majitel agentury Nude dj Vectif, jehož výrazný beat a našláplé desky jsou vždy dobrým důvodem k tanečnímu řádění.

Finišovat třetí Cocoon Club European Tour arénu bude až do šesté hodiny ranní djane E-lite - slečna djka, jenž toho má ještě hodně před sebou, ale už teď má díky své image, roztancovaným setům a super výběru desek hodně dobře “ naladěno“.

Dup Dup Dup... zveme vás v pátek 28.5.2004 do Abatonu Praha na house stage v rámci Cocoon Club European Tour 2004.

Line up - House Aréna

21:00-23:00 Dan Cooley (Clubber.sound)

23:00-01:00 Michael Burian (jpa)

01:00-03:00 Loutka (jpa)

03:00-04:30 Vectif (radost fx)

04:30-06:00 E-lite (jpa)

 
Sven Väth anketa 3 arény v Abatonu Vstupenky na Svena Vätha na PvD Cocoon Club European Tour 2004 Sven Väth v Abatonu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Cocoon Clubbing od Sannyho
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016