PARTYINFO

 

FACE 2 FACE

Datum konání:
04.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Face (techno.cz), Biscuit
Live:
Face 2 Face (orchestral house)
Popis:
start 23:00
 
 
Face 2 Face v Paláci Akropolis
Palác Akropolis v samém centru Žižkova má téměř čarovnou moc. Umí totiž návštěvníky ve svých útrobách dokonale uvěznit. Zejména o víkendech to tu žije a hned jak skončí živá produkce, velký sál se promění mávnutím kouzelného proutku v příjemný chill-out.
 

Palác Akropolis v samém centru Žižkova má téměř čarovnou moc. Umí totiž návštěvníky ve svých útrobách dokonale uvěznit. Zejména o víkendech to tu žije a hned jak skončí živá produkce, velký sál se promění mávnutím kouzelného proutku v příjemný chill-out. To však není všechno - když se totiž dáte od schodů napravo, večer můžete strávit u baru na Malé scéně, když se dáte nalevo, přijdete zase do rozsáhlého Divadelního baru. Na obou těchto místech hraje odlišná muzika a v pátek 4.6. budeme Divadelní bar okupovat my - Face 2 Face.

Ačkoliv budou v ten samý den náš saxofonista spolu s trumpetistou hrát s orchestrem v Německu a kytarista nám ke všemu právě zamířil pracovně do Velké Británie, zkrátka rozhodně nepřijdete. Nastane totiž ideální možnost, abychom opět vyzkoušeli naše hostující přátele. Kolik se nás nakonec v Divadelním baru sejde, je ještě ve hvězdách, jisté je, že ten večer bude opět plný houseové muziky, které budou k úplné dokonalosti dopomáhat živé nástroje. Naše pozvání také přijal DJ Biscuit, což už samo o sobě znamená dobrou zábavu a zároveň kvalitní desky míchané s citem.

Máte rádi Akropoli tak jako my a ještě nevíte, co budete v pátek dělat? Snadná pomoc! Vemte nohy na ramena a kolem jedenáctky se za námi v Kubelíkově ulici 27 stavte. Potěšení bude na naší straně!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016