PARTYINFO

 

SEMTEX CULTURE MUSIC FESTIVAL

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
Erektus stage: Kato, Orion, Bart, Bow Wave, Kontrafakt, Iluzionists, Freddy Fresh (USA), Visionaries (USA), Beat Junkies (USA)
Green arena: Pluto, Kaisersoze, Loutka, Chris Sadler & E-Lite, Ghonzales, Sexpert
Ice Chillout: Liquid A, Tchendos, Rijechy, Bastard DJs, Kuba Soulcheck, Tuco
Live:
Roe-Deer, Khoiba, 100*C, Southpaw, Al-Yaman, Korai Öröm (HU), Skyline, Outlandish (DK)
Info:
http://www.semtexculture.cz
info@bbarak.cz
Popis:
vstup 100/170 CZK
 
 
Semtex Culture music festival již zítra! Semtex Culture music festival již příští sobotu!
Semtex Culture Festival
Koncem tohoto měsíce (v sobotu 22. května) proběhne v areálu pražské Štvanice vícežánrový hudební festival pro širokou veřejnost s názvem Semtex Culture.
 

Koncem tohoto měsíce (v sobotu 22. května) proběhne v areálu pražské Štvanice vícežánrový hudební festival pro širokou veřejnost s názvem Semtex Culture.

Festival bude v sobě zahrnovat kromě 4 hudebních scén bohatý doprovodný program v podobě extrémních sportů, divadel a výstav. Hlavní Semtex Live stage bude patřit koncertům všeobecně známých skupin.

Mezi headlinery celého festivalu jistě patří Outlandish, kteří se svou „Aichou“ donedávna obývali první příčky všech světových hitparád. Dalším zajímavým zpestřením bude vystoupení Skyline – kapely, která je vyhlášená svými energickými koncerty, chytlavými songy a ryze současnou kombinací elektroniky, živých nástrojů a bezkonkurenčních vokálů. Na hlavním podiu mimojiné dále vystoupí kapely jako Korai Öröm (HU), Al-Yaman, Roe-Deer, Southpaw, Khoiba a 100°C.

Další scéna - Erektus stage bude patřit hip hopu a Mistrovství České republiky v breakdance, kde kromě deejay´s (Aneška, Orion, Bart, Kato a brněnský team Illuzionists) vystoupí stále oblíbenější slovenská špička z Piešťan – Kontrafakt, dále karlovarská živá kapela Bow Wave, DJ Fredy Fresh (USA) a koncert underground kapely Visionaries (USA), která do Čech zavítá spolu s legendárním battle DJ teamem Beat Junkies. Green arena bude patřit taneční scéně, kde zazní sety od DJs, jako jsou například Loutka, Kaisersoze, Ghonzales, Expert, Pluto.

Na programu je též speciální ping pong show od DJ Chrise Sadlera + DJane E-Lite. Ice chillout tent bude patřit klidnějším setům od známých DJs, jako jsou DJ Liquid A, Tchendos Deejays, DJ Rijechy (ex-PSH), Bastard Deejay, celý program chilloutu zakončí  Kuba Soulcheck a DJ Tuco z Anglie. V areálu proběhne během dne velké množství sportovních exhibic (footbag, flatland, trial, skateboarding) a velkou událostí bezpochyby též bude Mistrovství ČR v breakdance (Battle Of The Year Czech 2004). Na programu jsou též divadelní představení spolků: Extrém, K-Hill&Buben a vystoupení známých beatbox performerů Jesus&Cossiga.

Víc než příznivou skutečností je to, že vstupné na tento festival stojí v předprodeji pouhých 100,- (na místě návštěvníci zaplatí 170,-). Předprodej probíhá v sítích Ticketpro a Ticketstream. Více informací o celém festivalu Semtex Culture naleznete na webu www.semtexculture.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Oficiální vyjádření pořadatele
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016