PARTYINFO

 

FUNKOMAT: REBIRTH OF A LEGEND

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Rico, Orion, Maceo, Milan Kroužil
Live:
Jazzie B & The Soul II Soul Soundsystem, Pablo’s Majic Karpet (Mexico)
 
 
Funk je nesmrtelný! Chceš si na něj sáhnout?
Hudební stanice MTV Europe se rozhodli podpořit něco opravdu vyjímečného!
 

Hudební stanice MTV Europe se rozhodli podpořit něco opravdu vyjímečného!

Funkomat: Rebirth of a Legend Vám představí z 90% originální hudbu včetně DJské produkce tak, jak to lidé u nás většinou neznají. Mozaika plná klasického funku a černé muziky v čele s legendárními Soul II Soul soundsystem (UK).
Abaton 22.5.2004 start ve 21.00 h

Hodně muziky za málo peněz na www.funkomat.cz

MTV Europe

MTV Europe přijíždí do Prahy se svým pořadem Dance Floor Chart, s kterým cestuje po celém světě a oslovuje nejoblíbenější kluby a party současnosti.  Vj Becky Griffin natočí v Praze DFC přímo na party, takže všichni, kteří se na party dostaví se stanou jeho součastí, a možná si vás charismatická Becky Griffin vybere I k natočení rozhovoru. DFC bude odvysílán na MTV Europe v měsíci červnu.
Celá akce bude podporována na MTV Europe formou spotů a informacemi o Funkomatu.
Organizátorem akce je společnost Partnership Films, která se zabývá výrobou audiovizuálních děl. Jednou z hlavních aktivit je produkční servis, koprodukce a spolufinancování zahraničních projektů.  Partnership Films je partnerem MTV v České republice.

Ptáte se, co je to vlastně Funkomat?

Funkomat je hudebně vizuální spojení, alternativou současným
klubovým nocím. Celá noc se nese ve znamení stylu FUNKY, a to ať v jeho
nejranější podobě, tak až po podobu současnou, vinylovou. Jde vlastně o  procházku  historie funku od dob George Clintona a Jamese Browna až po
jeho současnost.

Hvězdy večera:

Hlavními hvězdami budou bezesporu Soul II Soul  soundsystem, kterých se dodnes celé davy lidí nemohou dostatečně nabažit, v čele s  Jazziem B, se kterým vyšplhali na přední místa žebříčku se skladbami “Keep On Moving” a “Back To Life”.  Soul II Soul vždy patřili mezi známá jména i  u nás. Soul II Soul jsou kořeny funku a hip hopu, jsou těmi, kteří udávají styl a směr dodnes …. Mají svůj slogan – “Šťastný obličej, fantastické basy, pro milující rasu” (“A happy face, a thumpin’ bass for a lovin’ race…”) mají své oblečení s typickým logem “Funki Dred”…….. dostanou i Vás …. a nás ?

Proto na Funkomatu   nebudou  chybět  dva věčně nadržený chlápci, kteří si myslí, že hraním na divných diskotékách konečně někoho uloví. Kdo jiný než Roman Holý a Matěj Ruppert  a jejich speciálně připravený set plný diska a funku G Point Hunters.

Dále Vás překvapí mexická lahůdka Pablo’s Majic Karpet /Mexico City Funk/ nebo snad samostatně Tonya Graves & Nech sa páčí ? A co takhle poprvé spolu DJ Cut Dem a živý virtuozové Jazz Efftarat, neboli  jeden z nejoriginálnějších batlle djs s ohromným přehledem a výběrem hudby a k tomu Jazz Efftarat v originálním premiérovém vystoupení

Kuba Soulcheck /Funkomat president/ který ví opravdu nejvíc o tanečním funku a naservíruje vám ho s pořádnou oblohou. Dále se těšte na zpěvačku z New Yorku, která je v současné době v naší krásné výsce, a která bude jamovat snad celou noc .. potlesk pro kouzelnou Samuru, dále jako djs Rico, Orion z PSH nebo snad pumpař  Maceo, či mimozemský bard  Milan Kroužil ??? je to jen a jen na Vás, ale my jsme tu možná přesně pro Vás….

Celým večerem Vás  provede charismatický Mr. Shaftman.

Kdo je Mr. Shaftman?

Celým Funkomatem Vás bude provázet Mr. Shaftman – to je černej chlápek, který se moc nemůže ukazovat ve své milované Americe, ale k smrti miluje Funk, a vše, co je s ním spojený. A protože se docela nudí a peněz má dost, tak utrácí za to takovýhle mejdan.Prostě jenom chce, aby
se lidi bavili, oblékli se do něčeho úplně šílenýho a slyšeli muziku, která roztancuje I člověka v sádře.

Mr. Shaftman je samozřejmě na každým takovým večírku, ale dostat se k němu není zase tak jednoduchý. Samozřejmě bude I v Abatonu a možná se k němu  dostanete I vy , pokud ovšem oblafnete jeho ochranku a nebo se zalíbíte některé z jeho krásek.

Funkomat sms hra

Ten kdo pošle nejvíce sms vyhrává skútr Kentoya Slide, více na www.funkomat.cz

Vstupenky v předprodeji v síti Ticketpro a na www.ticketpro.cz
Cena 350 Kč /+poplatky/, namístě za 450 Kč.

 
Exkluzivní Rozhovor s Mr. Shaftmanem Jazzie B & The Soul II Soul Soundsystem Pablo’s Majic Karpet

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016