PARTYINFO

 

FUNKOMAT: REBIRTH OF A LEGEND

Datum konání:
22.05.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Rico, Orion, Maceo, Milan Kroužil
Live:
Jazzie B & The Soul II Soul Soundsystem, Pablo’s Majic Karpet (Mexico)
 
 
Funk je nesmrtelný! Chceš si na něj sáhnout? Exkluzivní Rozhovor s Mr. Shaftmanem Jazzie B & The Soul II Soul Soundsystem
Pablo’s Majic Karpet
No původně Pablo´s Majic Karpet neměli žádného Pabla.
 

Pablo´s Majic KarpetNo původně Pablo´s Majic Karpet neměli žádného Pabla. Byl jsem to jen já Hiadi (kytara) a Rainbow (saxofon). Potkali jsme se v ulicích Mexica City, hráli jsme na každém rohu kde jen to bylo možné, ale bylo těžký mít 15 let a hrát ve stresu Mexica City se svým africkým přítelem Rainbowem.
 
Po chvíli hledání Rainbow potkal Pabla (bicí), který nás pozval na společný jam. S Pablem vystupoval Jachu (basa) a další kytarista. Pablo s námi začal chodit do stresu ulic Mexica City. A bylo náročné nosit těžké bubny přes celý město a navíc ještě jeho koberec, úplně všude... A odtud je jméno Pablo`s Magik Carpet, tam se kouzlo stalo skutečností (i když tam vždy bylo, but ya know!!!). Pak se připojil Jachu. Nechodili jsme každý den, každý z nás měl jinou práci, a snahu přežít ve velkém městě.

Po chvíli musel Rainbow odjet za svou ženou Citlaly do USA Washington D.C.. Museli jsme hrát. Pak já Hiadi jsem musel zpátky do Ameriky, Miami F,L nahrávat k bratrancům. Zůstal jsem tam 8 měsíců do doby kdy už sem nemohl... V tom samém čase Rainbow byl už zpátky v Mexiku, hrál s Jachuem, Pablem a novým kytaristou E-Kingem.

A v tomhle čase začala hrát celá kapela v Mexiku, ale nechtěli jsme zůstat ve městě a tak jsme se rozhodli odjet kamkoli. Vydali jsme se na pláž Puerto escondido v Oaxaca Mexiku. Pablo s námi však z určitých důvodů nemohl jet a tak jsme hledali bubeníka. Mysleli jsme na našeho starého přítele. Omar byl v Puertu takže jsme se potkali na pláži a nevěděli jsme co se bude dít dál.... Jen jsme věděli, že chceme pryč, a všechno fungovalo dobře, všichni jsme se cítili, že jsme The Brothers.
 
A protože Pablo nikdy nepřijel, přejmenovali jsme se na Pablo´s Majic Karpet ..........  Frekvence, kterou nemůžete ignorovat!

A náš příběh teď pokračuje v Čechách.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016