PARTYINFO

 

NOH WORLD TOUR 2004 DANCE MUSIC THEATRE

Datum konání:
18.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Andre Nalin, Mikio (Tokyo, Japan), Rafael Ximenez (Madrid, Spain)
Info:
http://www.nohclub.com...
 
 
Andry Nalin - interview
Taneční divadlo NOH Club v Radosti FX
V pátek 18.6.2004 se v pražském klubu Radost FX představí u nás dosud zcela ojedinělý projekt. Spojení divadelních a tanečních vykonů a performací s hudbou těch nejlepších světových DJ´s, to vše se dá shrnout pod jeden jediný pojem – NOH.
 

NOH ClubV pátek 18.6.2004 se v pražském klubu Radost FX představí u nás dosud zcela ojedinělý projekt. Spojení divadelních a tanečních vykonů a performací s hudbou těch nejlepších světových DJ´s, to vše se dá shrnout pod jeden jediný pojem – NOH. Letošní rok je 15. výročím založením tohoto klubu, který do dnešních dní procestoval celý svět a velké váženosti a popularitě se těší především na baleárské Ibize.
Letošní turné k 15. výročí povede přes tyto destinace.

NOH-club World Tour 2004

12.06. Berlin
18.06. Prag
23.07. Ibiza
30.07. Mallorca
21.08. Wien
18.09. Barcelona
25.09. Lisboa
02.10. Rio de Janeiro
23.10. London
20.11. Düsseldorf
27.11. Dubai
11.12. Zürich
18.12. Amsterdam

NOH ClubPraha je místem zastávky NOH vůbec poprvé. Jako hlavní hudební hvězdy se představí ANDRY NALIN, autor legendárního hitu „Beachball“ a japonsko-španělské duo The Plastik Funk.
Překrásné dekorace se připravují individuálně na každou lokalitu, využíbají zejména živých obrazů promítaných na plátna. Nejvýznamnějším umělcem NOH, který má právě toto na starost je bezpochyby Bamboo.  Společně s celým ansáblem performerů a dalších umělců dorazí i jeden z předních světových tanečníků Joey Branko.

Ideou NOH je nabídnout hostům naprosto odlišný a ojedinělý zážitek. K vytvoření této atmosféry dopomáhá častá změna místa konání, originální dekorace, excelentní tanečníci a výborná světelná show.
Počátky NOH časujeme přibližně do r.1989, ve kterém se začaly pořádat jedny z prvních parties, situovány převážně v Německu, Španělsku a Amsterdamu. Od r.1999 se NOH stává pravidelnou klubovou nocí na IBIZE ve středisku PACHA. Následovalo world tour 2000 v metropolích jako jsou TEL AVIV, PALMA DE MALLORCA, AMSTERDAM, BERLIN.. NOH se kromě hudebních eventů zaměřuje i na výstavy svých artistů a dekorací a představování nových talentů.

Stylově by se NOH club night dala zařadit do Groove Houseu, Funky Techna, až k místy pomalejší lounge music. Pod hlavičkou NOH vystupovaly taková jména jako jsou: Dimitri, Marcello, Derrick May, Carl Craig, Carl Cox, Roger Sanchez, Sven Väth, Andry Nalin, DJ Pippi, Kenny Larkin, Armand van Helden, Josh Wink, DJ Pierre, Tom Novy, Tsuyochi Suzuki, John Acquaviva, Steve Mason, Francesco Farfa, DJ Delicious, Tsiano Merra, Plastik Funk, Tony, Mike Dunn, Kevin Saunderson, Cesare de Melero, Gordon Edge, Chus, Javi de Colors, Cannus, Sin Plomo, Davey Dee, George Morel …

Na NOH nocích účinkovali soubory jako jsou Manu Dibango, Ronny Jordan and Innocence a Roland Rumba, který se později stal součástí NOH-percussionists. Pochází z Kuby a patří k nejoblíbenější německé kapele “Die Fantastischen Vier”.

Andry Nalin

Za gramofony se poprvé postavil před 10 lety. Celosvětový úspěch mu pak zajistila skladba „Beachball,“  kterou vyprodukoval ve dvojici Nalin&Kane. Populární duo se však v roce 2001 rozešlo. Od té doby Andre Nalin vyprodukoval celou řadu dalších skvělých skladeb. V jeho současné tvorbě můžeme slyšet elementy reagae, dancehallu, electra a tech houseu.

Je majitelem labelu Superfly a jeho podlabelu Supercow.
Skladba „Beachball“ se nečekaně vrátila na taneční parkety opět v létě 2003 v povedeném remixu. I přesto nelze Nalinovu tvorbu redukovat na tento jeden počin, i když je zřejmé, že to byl právě tento track, který ho katapultoval mezi djskou a producentskou elitu. Nedávno mu na jeho labelu Superfly vyšel další singl s názvem „Hard Like Rocker.“

Jako remixér pracoval pro umělce jako např. Kylie Minogue a Frankie Goes To Hollywood.
Pokud bychom chtěli charakterizovat jeho styl, bude to i v souvislosti s jeho originální osobností poměrně složité. Andry Nalin se vyhýbá jakémukoliv škatulkování. Podle jeho vlastních slov hraje tracky, na které se dobře tančí. Miluje dlouhé sety, miluje, když může být pánem večera, je svůj, je výjimečný.
Již několik let je residentem klubu Tribehouse, tedy klubu, který byl zvolen nejlepším klubem v Německu. Procestoval celý svět. Vystupoval v Africe, Asii, Austrálii, Tokyu, Londýně, vždy je velice vítaným hostem na Ibize. V Anglii je pravidelným hostem večera Reneissance.
Andry Nalin je mužem budoucnosti.

Plastik Funk

Plastik Funk DJ Team tvoří Rafael Ximenez z Madridu a DJ Mikio z Tokya. V současné době žijí v Dusseldorfu, odkud pravidelně vyjíždějí na vystoupení do celého světa. Slyšet je již mohli fanoušci v San Franciscu, Los  Angeles, Miami, na Hawai, Zurichu, Ibize, Barceloně, Vídni a např. Tokyu.

Jejich diversita v houseové muzice jim přinesla několik residencí a stale stoupající počet fanoušků. Jejich pravidelnými zastávkami jsou NOH-club, Loft Club v Ludwigshafenu, Tiefenrausch v Kodani, 18 Karat v Bochumi aj. Každé dva měsíce je pak duo na turné v San Franciscu, Hawaii nebo Španělsku.

Společně s Peterem Juergensem, producentem Olivera Moldana, Prawler a Olivera Kleina nalezli skvělého producenta. První singl “Do it right E.P.” bylo výsledkem této spolupráce. Deska vyšla minulé léto na labelu SurePlayer, který je úzce spúojen s umělci jako Kid Créme, Tuesday Child z Rhythm Masters nebo Playpaul z Buffalo Bunch.

Vinyl se okamžitě zabydlel v kufrech djś jako jsou Roger Sanchez, Moonbootica, The Discoboys, DJ Antoine, Oliver Moldan, Oliver Klein a hrálo ho několi rozhlasových stanic v Anglii, Německu, Řecku a Španělsku.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016