PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND WORLD TOUR 2004

Datum konání:
25.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Paulette (UK), Lucca, Reeha, Michaela Salačová, E-Lite
 
 
Ministry Of Sound Tour v Radosti FX Rozhovor s Míšou Salačovou DJ Paulette Mambo Godess Go Go Casting
Ministry of Sound Tour
V pátek 25. června zavítá do pražského klubu Radost FX v rámci Ministry Of Sound tour residentka tohoto legendárního londýnského klubu – DJ Paulette (UK).
 

PauletteV pátek 25. června zavítá do pražského klubu Radost FX v rámci Ministry Of Sound tour residentka tohoto legendárního londýnského klubu – DJ  Paulette (UK). Večírek plný křehké krásy a dívčí energie doplní domácí krasavice Lucca, Reeha, Michaela Salačová a E-Lite. Z line-upu je tak jasné že půjde o maximálně sexy akci a v jednom z našich nejhezčích klubů bude dosti horko.

Paulette patří mezi nejuniverzálnější residenty slavného londýnského klubu Ministry Of Sound a vlastně britské DJe vůbec. Ministry of Sound poprvé otevřelo své taneční parkety v roce 1991 a od té doby se tu vystřídala kompletní světová špička.

Ve výčtu samozřejmě nechybí jména jako Paul Oakenfold, Roger Sanchez nebo Pete Tong. Od roku 1992 klub vyráží na pravidelné tours po světě a Ministry Of Sound Tour již navštívilo všechna hlavní města světového clubbingu  jako Tokyo, Miami, New York, San Francisco, Paříž, Sydney, Dublin, Hong Kong a mnoho dalších.

V pátek se klub Radost FX promění v londýnskou meccu klubového světa…

www.radostfx.cz

Tuto noc vám přináší Frisco.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Minireport z Ministry of Sound v Radosti
 

Fotoreporty

 
Ota
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016