PARTYINFO

 

MINISTRY OF SOUND WORLD TOUR 2004

Datum konání:
25.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Paulette (UK), Lucca, Reeha, Michaela Salačová, E-Lite
 
 
Ministry Of Sound Tour v Radosti FX
Rozhovor s Míšou Salačovou
Míša Salačová patří vcelku bez vlastního přičinění mezi nejkontroverznější postavy na domácí scéně. V každém případě je dnes jasné, od svých trochu sporných začátků tahle mladá dáma udělala velký skok.
 

Míša Salačová patří vcelku bez vlastního přičinění mezi nejkontroverznější postavy na domácí scéně. Zajímavé ovšem je, že s tím jak se hodnocení clubberů zhoršuje, přibývá těch, kdo jí nikdy ani neslyšeli. V každém případě je jasné, od svých trochu sporných začátků tahle mladá dáma udělala velký skok. Vyprecizovala svou Djskou techniku a objevuje se na line-upech většiny důležitých akcí, nedávno namíchala Elektropunk CD pro časopis Xmag. Stále však je tu ale dost těch, kdo jí nedali možnost zbavit se stigma hrající modelky. Jak to vlastně je se můžete dozvědět třeba 25.6. v Radosti FX na Ministry of Sound tour.

Modeling, Djing do toho ještě žurnalistika, … stíháš všechno, nebo už musíš některé aktivity stavět stranou?

Všechno, co dělám, mně moc baví, těžko se některé z mých aktivit staví jako prioritní. Pro mě jsou  v dnešní době na prvním místě hraní a škola, modelingu se už tolik nevěnuju, nemá to pro mě misabudoucnost a ani už mě to příliš nebaví.

Čeho bys chtěla jako Djka dosáhnout?

Určitě se chci v hraní stále zdokonalovat, mám se pořád co učit J Jinak bych si samozřejmě ráda zahrála na  prestižních akcích, chci  udělat svůj track,  pak vydat desku, do budoucna si pořídit doma studio…no, je toho hodně  :)

V poslední době hraješ celkem často a to na těch významnějších akcích. Myslíš, že už jsi zlomila prokletí „miss za gramofony“?

Já nechci, aby mě lidi označovali a brali jako „hrající Miss“, titul Miss a moje hraní jsou dvě rozdílné věci, které spolu vůbec nesouvisí. Spousta lidí ale žije v předsudcích a stále mě jako „miss za gramofony“ berou. Chci jim dokázat, že i přes to, že jsem kdysi v minulosti miss byla, jsem schopná se naučit hrát:)

 Změnila jsi styl, z house music jsi přešla na „electro punk“. Co si má člověk, který tě ještě neslyšel pod tímhle označení představit?

Electro punk je směsí electro prvků, vokálů, charakteristická je i výrazná basová linka a kytary. Často se jedná i o electro remixy starších punkových skladeb, nebo skladeb z 80.let.

Máš nějaký „nejlepší“ zážitek z hraní?

Asi moje hraní v Rusku, v Chelyabinsku. Byla to úžasná akce, skvělí lidi, super atmosféra. Lidi se tam baví trochu jinak, než u nás, myslím, že hudbu víc prožívají.

Obligátní otázka na naše DJe směřuje na vlastní tvorbu. Máš v tomto směru nějaké ambice?

Jak už jsem se zmínila, ano, chystám vlastní tvorbu, ráda bych udělala vlastní track a pak už postupovala dál…

Sleduješ fotbal? Jak podle tebe dopadne česká reprezentace v Portugalsku?

Fotbal sleduji  opravdu jen z povzdálí, nic moc mi to neříká, ale myslím, že naši fotbalisti jsou na nejlepší cestě zvítězit :)

 
DJ Paulette Mambo Godess Go Go Casting Ministry of Sound Tour

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Minireport z Ministry of Sound v Radosti
 

Fotoreporty

 
Ota
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016