PARTYINFO

 

12. VÝROČÍ KLUBU ROXY

Datum konání:
13.06.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Mr. C (the end, UK), Tráva, Rai, Lucas
Kaplick, Josef Sedloň, IM Cyber, Ghonzales
Live:
Skyline
Popis:
lights by Wild Music, videoprojection by Phase
start 19:30, vstup 150 CZK
 
 
Oslavy 12. narozenin Roxy
Aby toho nebylo málo, i my jsme se k narozeninám obdarovali velmi zásadním dárkem, který bude spíše dárkem pro všechny návštěvníky klubu. Čeká na vás totiž zbrusu nový zvukový aparát s jedinečnou wavefront sculpture technologií značky L'Acoustics a klub Roxy se bude moci jako první v České republice pochlubit napevno instalovaným systémem tohoto druhu, který bez debaty platí za nejlepší na světě a který je využíván na největších mezinárodních turné (od Metallicy po Radiohead), velkých festivalech (Glastonbury) a kterým se pyšní nejlepší světové kluby.
 

Rádi bychom vám připomenuli naše blížící se narozeniny ve znamení čínského zvěrokruhu a pozvali vás k nám do Roxy, kde již tuto neděli 13. června oslavíme 12. rok existence na české klubové scéně. V první řadě jsme pro vás přichystali pestrý program, který zahájí Skyline živým vystoupením, pogratulovat přijíždí i Mr. C, majitel slavného londýnského klubu The End, a v neposlední řadě samozřejmě také špička domácích DJs.

A aby toho nebylo málo, i my jsme se k narozeninám obdarovali velmi zásadním dárkem, který bude spíše dárkem pro všechny návštěvníky klubu. Čeká na vás totiž zbrusu nový zvukový aparát s jedinečnou  wavefront sculpture technologií značky L'Acoustics a klub Roxy se bude moci jako první v České republice pochlubit napevno instalovaným systémem tohoto druhu, který bez debaty platí za nejlepší na světě a který je využíván na největších mezinárodních turné (od Metallicy po Radiohead), velkých festivalech
(Glastonbury) a kterým se pyšní nejlepší světové kluby.

Oslavy ale nezačnou až v neděli večer. Odpoledne pojede Prahou Roxy-car, který bude vyjíždět ve 14 hodin od klubu a bude se pohybovat v ulicích Prahy se zastávkami v Riegrových sadech a na Letné. Poveze  performery, dárečky a samozřejmě bude i slyšet. V 18 hodin dorazí zpět k Roxy a od 19:30 se klub otevírá návštěvníkům.


Těšíme se na vás!

 
In the year of monkey

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016