PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN TURQUOISE

Datum konání:
14.06.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Maxx (Whiteandround), Juan Disquez, Rai + guest
Chill out: Bo.Dan (bukanyr.cz), Lana (bukanyr.cz), Tibi
Live:
Levelrise
Popis:
start 20:00
 
 
První živé vystoupení Levelrise v plné síle
Je to tady a neskrýváme nadšení. 14.6. se veřejnosti poprvé představí dlouhodobý hudební projekt. Přijeli do Prahy, aby tvořili hudbu. Přes nástrahy showbyznysu se nevydali za pozlátkem laciných pop-elektro melodií a vsadili na tvrdou práci ve studiu.
 

Je to tady a neskrýváme nadšení. 14.6. se veřejnosti poprvé představí dlouhodobý hudební projekt. Přijeli do Prahy, aby tvořili hudbu. Přes nástrahy showbyznysu se nevydali za pozlátkem laciných pop-elektro melodií a vsadili na tvrdou práci ve studiu. Přijďte se podívat na první koncert Levelrise do Roxy v rámci programu Free Mondays dne 14.6. Koncert začíná ve 21h.

Levelrise (Walden, Maxx, Byron, Ivan M.) svou hudbu skládají na počítačích/samplerech a během koncertu prokládají hrou na saxofon, basovku, kytaru, perkuse, vše podbarveno zpěvem (Bára Vaculíková + Mariana B.). Živé nástroje tak tvoří nedílnou a podstatnou součást koncertu, kdy hudebníci přebíhají od mašinek k instrumentům a zpět. Hudba Levelrise prochází pestrou škálou žánrů: downtempo, ethno-house, trip-hop, dub až po tech-house.

Jejich nesporné kvality již rozpoznali někteří promotéři a další vystoupení na sebe nenechávají dlouho čekat: 26.6. Letenský Zámeček, 10.7. Colours of Ostrava, 14.8. On the Street Fest, Plzeň, 11.9. Roxy. Zapamatujte si jméno Levelrise, ješte o nich uslyšíme.

Koncert je věnován všem, kteří nepodlehli / Concert is dedicated to all those who still resist.

 
Free Mondays Line up

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016