PARTYINFO

 

BREAKSOME

Datum konání:
25.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tayo, Kaplick, Lautek, Yannick
chill-out: Ghonzales & Stanzim
Info:
http://www.roxy.cz
pr@roxy.cz
Popis:
Movin’ pics by Astral D:vision
lights by Technical design
 
 
Tayo na příštím Breaksome
Nu-skooler Tayo, bývalý drumnbassový jezdec hrající svého času po boku Fabia, Peshaye nebo Grooveridera, jehož svedlo na cestu breaku setkání s Rennie Pilgremem a jeho TCR, spoluzakladatel klíčového breakbeatového klubu v UK
 
Nu-skooler Tayo, bývalý  drumnbassový jezdec hrající svého času po boku Fabia, Peshaye nebo Grooveridera, jehož svedlo na cestu breaku  setkání s Rennie Pilgremem a jeho TCR, spoluzakladatel klíčového breakbeatového klubu v UK – Friction, autor slušného počtu mixovaných kompilací, včetně několika pokračování almanachu ‚Y4K Next Level Breaks‘ (Distinctive Records), majitel úspěšného labelu Mob.

A takhle bychom mohli pokračovat ještě hodně dlouho, Tayo totiž stojí vedle těch nejznámějších jmen uprostřed fenoménu breakbeat a nějakou dobu tam ještě zůstane. Borce z ostrovů klasicky podpoří i domácí výběr – resident dj Kaplick z Roxy bookingu, pánové Lautek a Yannick, v chilloutu potom Ghonzales se Stanzimem. O videoprojekci se jako obvykle postarají Astral division a světla zajistí Technical design. Jistota je i o 50 korun levnější vstup první hodinu a kdo si stoprocentně nechce nechat Taya a dalších pět djs nechat ujít, může rezervovat lístky na tickets@roxy.cz. Breaksome už poslední pátek v červnu!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016