PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
26.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Shiva (magma, NL), Chris Sadler, Texx
chill out: CDJ Kryst Off

Info:
http://www.roxy.cz
pr@roxy.cz
Popis:
lights by Wildmusic
videoprojection by Phase
 
 
DJ Shiva zahraje na Climaxu
Pokaždé řádně rozjetý večírek Climax představí svůj další díl v sobotu 26. června a jak se již stalo dobrým zvykem, vedle rezidenta Chrise Sadlera nabídne nejen zajímavého tuzemského hosta (DJ Texx), ale též neméně zajímavého speciálního hosta ze zahraničí
 

Pokaždé řádně rozjetý večírek Climax představí svůj další díl v sobotu 26. června a jak se již stalo dobrým zvykem, vedle rezidenta Chrise Sadlera nabídne nejen zajímavého tuzemského hosta (DJ Texx), ale též neméně zajímavého speciálního hosta ze zahraničí.

Onu „speciální“ roli tentokrát získala holadská DJane Shiva, jejíž eklektické sety jsou krásným důkazem, že dobrá hudba je prostě dobrou hudbou, bez ohledu na škatulky. Těšit se od ní můžeme na barevný  a energický set, oscilující od deep houseu přes breakbeat, až třeba po techno.

Tuzemsko vedle již výše zmíněného Texxe, známého svými neodolatelně tanečními a pozitivními house – tech-house sety, zastoupí samozřejmě i nepostradatelná tvář celého Climaxu – rezident Chris Sadler. Právě Chris má velkou zásluhu na vynikající pověsti večírku o kterém mluvíme, neboť jeho energií sršící sety pohybující se od pěkně tvrdého houseu až po tech house, jsou důvodem, proč je Climax vypečeným mejdanem v 99% případů, bez ohledu na „slávu“ hostů.

Klidnější alternativu hlavní stage v chilloutu jako vždy nabídne hudebně výživný koktejl osvědčeného CDJe Kryst Offa z pražského Rádia 1. O plný vizuální zážitek se po celou noc bude starat videoprojekce VJů z Phase spolu se světly na slovo vzatých profesionálů z Wild Music. Lístky s 10% slevou je možno rezervovat na adrese tickets@roxy.cz .

A nezapomeňte, první hodinu o 50,- levněji!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016