PARTYINFO

 

BERLIN INSANE

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Steve Morell
Live:
Namosh, Mignon
Info:
http://...
Popis:
start 22:00, vstup 220/260 CZK
 
 
Berlin Insane info

Steve Morell

Charizmatický, extravagantní a tvrdohlaví. Vždy svůj, Steve Morell, DJ, avantgardní popař s vizáží superstar a šéf berlínského labelu Pale Music vás bude provázet na všem nočním výletu. Ti protřelejší ví, o čem je řeč. Možná že někteří z nich jsou ti, kteří přežili divoký nástup nové vlny v osmdesátých letech s elekronikou a kytarama. Future Rock and roll and electronic bootlegs, all time favourites…kdekoli, kdykoli.

www.pale-music.de

Mignon

Preludovaná nevinná melodie následovaná kytarovým výpadem, Mignon  právě přebírá Luciferův trůn… Ironické texty společně s elctro groove, živými bicími, heavy metalovou kytarou a stylovou “rockbitch” v popředí. Živé show s Mignon jsou sledem převleků, líčení a erupcí dýmovnic. Za společníky jí při tom bývají jak Kamikaze Britney tak Weird Barbie. Migon šokuje publikum od svého prvního vystoupení v roce 2002. Díky pódiovému show byla přizvána na turné s Paeches (objevila na jejich posledním albu “Fatherfucker” ) a později I s Queens of the Stoneage. Taktéž se představila na festivalech Reading a Leeds. Její první vlastní 12” singl vyjde 15.6. na labelu Pale-Music.

www.mignonmusic.com

Namosh

A je to tak… Namosh je origál při každém vytoupení. Spontánní improvizace je nedílnou součástíjeho show. Ne déle, než po dvou skladbách začne publikum tancovat. Tenhle turecký Princův syn paří na tranceově rytmické věci se zpěvem, který spíše připomíná vrnění kočky, dokáže vždy vychytat atmosféru místa. Ano, zpívá a tancuje v různých částech světa a mysli a celá party se následně odehrává u něj na pódiu. Jeho beat ve finále řídí i váš puls. Celé je to takový elektronický balet…

www.namosh.de

 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016