PARTYINFO

 

COSMIC TRIP

Datum konání:
17.07.2004 - sobota
Místo konání:
Teplice - ATC Pudlák
DJs:
British Murder Boys, Billy Nasty, Slobodan, Pendulum, Ill.Skillz, Matrix UK, Palmskin Productions, Jeff Milligan, The Degenatron, Hi-Fi Princess, Miss Innocent, Ibrahim Alfa, Pietro, Koogi, Katcha, Sayko, Philip TBC, Nitropank, Indy +Wich, Ecson Waldez, Suki, Blue, Tall, Boris Carloff, James Baseley, Liquid A, Mikail, Jan 2, Dys Martin, Ghonzales, Pavel Krejdl, Tibor Holoda
Popis:
předprodej: Ticketpro, Ticketstream, Ticketportál
online předprodej: shop.techno.cz
vstup 1 den 499 CZK, 2 dny 749 CZK
Náš komentář: Jeden s nejstarších tanečních dvoudenních fesťáků v Čechách se letos asi naposledy uskuteční v malebném prostředí koupaliště Pudlák. Pořadatelům se i tentokrát podařilo sestavit zajímavý line-up, kde si přijdou na své jak technaři, tak ti, kdo mají rádi chillout, breakbeat a drum'n'bass.
 
 
Cosmic Trip: last info a fotky z příprav
Cosmic Trip: dopravní info a počasí
Léto je zatím celkem chladné, ale podle předpovědi počasí se má vše změnit právě tento víkend. Podrobnosti o předpokládaných teplotách a možnostech dopravy se dočtete v jedné z posledních tiskovek ke Cosmic Tripu.
 

Již tento pátek startuje 8. ročník festivalu Cosmic Trip. Pro všechny kdo se na jeden z největších letních mejdanů chystají jsme připravili pár navigačních informací. Navíc je nám velkým potěšením podělit se o trochu meterologického věštění. V pátek totiž, přátelé, začíná léto. Na víkend se dle předpovědi můžeme těšit na teploty mezi 20 a 28 stupni Celsiovy stupnice a haldu slunce! Zpět ale k dopravním informacím:

Jedete-li autem:
Do Teplic se ze všech směrů přijíždí po E55 (Berlin-Praha). Dálnici opusťte na exitu Teplice-Centrum a sledujte směr Duchcov. Na konci Teplic (přesně u cedule Teplice-konec) odbočte doprava a po 300m jste na místě. Již po opuštění dálnice je směr značen výraznými cedulemi s logem festivalu. Poblíž areálu je nutné dodržovat pokyny členů bezpečnostní agentury a Policie ČR.

Jedete-li vlakem a autobusem
Ideální je hlavní vlakové, resp. autobusové nádraží Teplice v Čechách (jsou od sebe vzdáleny pár kroků). Odtud jede i speciální festivalový bus až na místo konání (viz níže). V pěšky dostupné blízkosti areálu Pudlák jsou také nádraží Teplice-Řetenice a Oldřichov, ve kterých staví pouze vybrané vlaky.

Speciální festivalová linka P24:

Nástupiště:
Naproti budově nádraží ČD Teplice (Hrázní ulice) bude zřízena stanice s označníkem Cosmic Trip.

Jízdní řád:

Autobusy jezdi denně od 17:00 do 23:00 ve směru Teplice Centrum - Cosmic Trip v intervalu 30 min. Tedy: 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00, 19:30, 20:00, 20:30, 21:00, 21:30, 22:00, 22:30, 23:00.
Spoj bude označen P24.mapka

Důležité informace / Přepravní podmínky:

Na lince platí běžné standardy MHD Teplice, která linku provozuje. Nástup je umožněn pouze předními dveřmi. Při nástupu jsou cestující povinni zaplatit jízdné do pokladny u řidiče a odebrat si jízdenku. Jízdné pro osoby starší 15 let činí 11 CZK. Pokladny přijímají pouze mince v hodnotě 1, 2, 5, 10 a 20 CZK a případné přeplatky nevracejí. Připravte si proto ve svém zájmu přesnou částku. Děkujeme.

Pro dopravu na místo v průběhu celého víkendu lze použít i jiné spoje MHD Teplice, jedoucí do konečných stanic Řetenice, Hudcov nebo Újezdeček.

 
Line-up a další biografie Anketa ke Cosmic Tripu Zdravotní zajištění na Cosmic Tripu Na Cosmic Trip levněji Fotky kempu Pudlák Bio Jeffa Milligana, Tibora Holody, Pietra a Nitropanka Rozhovor s Pendulum Cosmic Trip 2004: Bia Pendulum a Ill.Skillz Cosmic Trip: Boris Carloff, Tall, Suki Biografie Surgeona a Billa Nastyho Nescafé camp hotel je zpět Cosmic web spuštěn Cosmic Trip open air 2004
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016