PARTYINFO

 

CREAMFIELDS 2004

Datum konání:
06.08.2004 - pátek
Místo konání:
Roudnice nad Labem - letiště
DJs:
Creamfields Live Stage: Public Enemy, Panjabi MC, Junkie XL, Goldfrapp, Bhangra Nights, Way Out West, Anima Sound System, Loutka & Tráva, Low Density Corporation, Tata Bojs, Skyline, 100° & Ema Brabcová
DJ Open Air Stage: Timo Maas, Taul Pall, Fergie vs. Paul Richards, Yousef, Michael Burian, Angelo Mike, Lexy & K Paul, Marco Grabber, Orbith, E-lite, Laydee Jane
Kenvelo Techno Stage: Jeff Mills, Marco Bailey, Miss Yetti, Marko Nastić, Kaisersoze, Spyro, Toky & Loktibrada, Lucca, Džejár, Agent live!, Nika 77, Pietro live!, Molczik
Guest Arena: Alex Anderson, Poziom X, Vectif, E-lite, Milan Kroužil, Marek Řeřicha, Formi, Martin Gredner, Ian Blond, Dan Cooley, David Bowles, Marek Řeřicha
Kofola Hip Hop & Breakz: Indy & Wich, Fake Sam, IM Cyber, Babe LN, Orion, Pragounion, Katcha, Naše věc, Elvis, Lautek, Kmin
Algida Chill Out Tent: Maradona Jazz, Soil, Boris Carloff feat. Charlie One & Bob Mustard, Solid Sound cabinett, Face2Face, Khoiba, Nana Zorin, Liquid A, Stanzim, Hoffee, Tall
Studio 54 On Air: Chris Sadler, Enrico, Aiffel, Music Madness, Marko S, Fantom, Goya, Eagle, Bon Finix, Teddy B
Info:
info@jpa.cz
Popis:
online předprodej: shop.techno.cz
vstup v předprodeji do 27.6. 565 CZK, 28.6.-31.7. 665 CZK, 1.8.-6.8. 690 CZK, na místě 750 CZK (uvedené ceny jsou včetně poplatku)
 
 
 
Rozhovor s Angelo Mikem Creamfields - fotky z příprav LayDee Jane: z Creamfields na Streetparade do Curychu
Creamfields začíná už v 15.00
Letos jsme pro Vás přichystali 15 hodin skvělé hudby a ačkoliv hlavní hvězdy vystupují až večer, neměli by Vaší pozornosti uniknout ani DJs a kapely, které vystoupí již během odpoledne. A abyste věděli, co vás čeká, v rychlosti si představíme několik z nich.
 

Evropa 2 Live Stage
Hlavní stage zahájí program v 16:00 vystoupením skvělé formace SKYLINE. Jejich poslední deska URBANICA nás jasně přesvědčila, že tahle kapela prostě na CREAMFIELDS patří. Skyline jsou vyhlášeni svými energickými koncerty, chytlavými songy a ryze současnou kombinací elektroniky, živých nástrojů a bezkonkurenčních vokálů (MC Nu C a nově i Jitka Charvátová, bývalá zpěvačka kapely Fiction). Tahle kapela to určitě pořádně rozjede zned od samého začátku.

animaHned další kapelou, která ovládne hlavní stage bude objev loňského roku, kapela 100°C, která si pro tuto příležitost přizvala ještě hostující zpěvačku Emu Brabcovou, která je jinak členkou kapely KHOIBA. Jejich těžko zařaditelná hudba je plná energie, je strhující a naprostu unikátní. Tohle bude opravdu jízda.
V předvečer se představí také skvělá maďarská formace ANIMA SOUND SYSTEM, která nadchla návštěvníky již na loňském festivalu CREAMFIELDS. Kapela ve své hudbě mísí vlivy rómské a židovské hudby, které vkládá do svých vlastních neotřelých orchestrací. Kapela s velkým úspěchem letos odjela velké evropské turné a po koncertech v USA se představí také u nás.

Philips DJ Open Air Tent
eliteV 15:00 odstartuje program na PHILIPS DJ OPEN AIR STAGE. Ten zahájí skvělá Djka z bookingu agentury JPA – Djane E-LITE. Její energický tech-trance měli možnost slyšet již návštěvníci parties po celé republice a její popularita rychle roste. Pro E-LITE je vlastní skvělá technika a perfektní nálada z jejích setů. Mimochodem, E-LITE se představí ještě ve VIP PLEASURE GUEST TENT!

Jako druhý na této stage zahraje chorvatský DJ MARC GRABBER. MARC je možná našemu publiku poněkud neznámý, ale doma je velkou hvězdou a mimo jiné také promotérem a rezidentem legendárního festivalu MTV VALCANA BEACH.

Největší domácí trancová star – LAYDEE JANE – pak bude patřit podvečer. LAYDEE JANE prostě umí vytvořit skvělou atmosféru a svými sety přivést všechny do pořádného varu a extáze.

molcikKenvelo Techno Tent
Zahajovací set na KENVELO TECHNO STAGE zajistí vynikající plzeňský DJ MOLCZIK. Jeho veselé techno sety baví party people u nás už pěkných pár let a jistě pobaví i návštěvníky CREAMFIELDS. Sám svůj styl nazívá discotechno a je plný různých melodií a chytlavých basových linek a vokálů a který prezentuje na vybraných mejdanech, mezi něž jistě patří i CREAMFIELDS.

Další hodina v techno stanu bude patřit zástupkyni bookingu techno.cz – Djane NIKA77. Ta patří již mnoho let mezi to nejlepší, co domácí techno scéna nabízí a vždy dokáže svýmy rafinovaně stavěnými sety vybudovat skvělou atmosféru.

V 17:00 pak pódium převezme PIETRO se svým live actem. Jako jeden z mála domácích producentů se má opravdu čím chlubit a přichystáno má pro tuto příležitost hromadu nového materiálu. Pokud tedy patříte mezi pravověrné příznivce syrového, hutného a stylového techna, neměl by vám tento set ujít!
Pak už bude následovat naš žhavý typ – DJ SPYRO. Ačkoliv je věkem velmi mladý, patří mezi domácí Djskou extra třídu a věřte, že se velmi brzy prosadí výrazně i v zahraničí. Špičkové mixy, perfektní výběr desek a precizně gradovaná atmosféra, tak by se ve stručnosti daly popsat jeho sety.

Kofola Hiphop + Break
Nemusíte být zrovna z Ostravy, abyste znali uskupení EXT DUST. Jména jeho členů patří mezi notoricky známá a společně s Dvoika.Troika crew tvoří jádro alternativní taneční scény na severu Moravy. Hned odpoledne Vám nabídneme 2 jeho stálé členy – DJs KMIN & LAUTEK. Oba dva Vám nabídnou pořádnou porci zlámaných beatů a postarají se tak o opravdu svižný rozjezd této stage.
Po nich nastoupí PRAGOUNION a posunou stylově stage do oblasti hip hopu. Totu seskupení nekoncertuje příliž často, poto byste právě jim měli věnovat zvýšenou pozornost.


krouzilPleasure Guest Tent
VIP zóna festivalu CREAMFIELDS přivítá hned na úvod dva guru tanečních rádiových vln. Jako první se představí MILAN KROUŽIL, kterého znáte z pořadu CLUBMIX na Rádiu Bonton. Milan patří mezi služebně starší domácí DJs, jeho technika je patřičně vytříbená a volba tracků lahůdková!
Po něm nastoupí MAREK ŘEŘICHA, speaker a DJ rádia EVROPA 2  a speciálně svého pořadu DANCE EXTRAVAGANZA. Ten je každoročně vyhodnocován jako nejpopulárnější pořad o taneční hudbě u nás a právě Marek na tom má největší podíl. Jeho veselé sety potěší každého, kdo se chce taneční muzikou skvěle pobavit.
Letos dobře zastoupenou ostravskou scénu reprezentuje také další DJ na PLEASURE GUEST TENT – MARTIN GREDNER. Rezident legendárního klubu FABRIC OSTRAVA je výhlášený svými progresive sety a jeden z nich si přichystal I pro návštěvníky CREAMFIELDS 2004.

tallPleasure Chill Out Tent
Pokud navštěvujete pravidelně pražskou ROXY, pak jste již museli mnohokrát slyšet některý z jeho pověstných downtempových setů. Ano, řeč je o DJ TALLovi. Jeho věrný souputník DJ HOFFEE se na této stagi představí až nad ránem, ale pokud vás zmůže cesta na festival nebo sluníčko, DJ TALL vám nabídne útočiště již od 15:00.
Pak již PLEASURE CHILL OUT TENT ovládnou kapely a živé projekty, které nabídnou to nejlepší, co naše scéna může v tomto žánru nabídnout. SOLID SOUND CABENETT a SOIL jsou přesně to, co Vám umožní nabrat síli na noční maratón CREAMFIELDS 2004.

Studio 54 On Air
bonfixSpeciální stage připravil populární pražský „after party“ club STUDIO 54. Představí se zde rezidenti tohoto legendárního podniku, které jeho pravidelným navtěvním jistě netřeba přestavovat. BON FINIX, FANTOM, LUCAS, MARKO S nebo EAGLE nás baví již dlouho a jsme rádi, že letos předtaví také u nás. A pokud by se Vám ve stejném rytmu chtělo pokračovat, pak vězte, že STUDIO 54 připravilo vekou AFTER PARTY, která proběhne pouze několik kilometrů od areálu festivalu. Více informací naleznete na www.creamfields.cz

 
Creamfields 2004: line-up Předprodej lístků na shop.techno.cz. SMS soutěž na Creamfields Creamfields 2004 - Důležité informace Soutěž o 3 nové telefony Philips 855 Minirozhovory s českými djs Rozhovor s Michaelem Burianem Předpověď počasí a ceny vstupenek Philips DJ Open Air Stage Hudba aktérů Creamfields na webu Jeff Mills a techno stage na Creamfields 2004 Happy Days vol. 2 - Dáreček pro radost! Junkie XL Happy Days - balíček pro partičku Goldfrapp hvězdou Creamfields 2004 Za 565 Kč až do 30. června Creamfields web Panjabi MC Public Enemy Informace o předprodejích Creamfields 2004 Creamfields International

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Dokončení soutěže s Creamfields o telefony Philips Technický report z koncertu Goldfrapp Anketa: Co říkáte na Creamfields? Jardův report z Creamfields Report z Creamfields od Romana
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016