PARTYINFO

 

TECHNOSIS VOL. 7

Datum konání:
28.05.2004 - pátek
Místo konání:
Mariánské Lázně - D-Club Dyleň
DJs:
Chris Sadler, E-Lite (JPA), Richie, Cruiser, Jack-R, Malda, Fox
Info:
http://d-club.cz
djrichie@tiscali.cz
 
 
Technosis 7
Po téměř jednom roce máte možnost navštívit D-Club v Mariánských lázních a vychutnat si zde další vypečenou akcičku s názvem Technosis 7.
 

Po téměř jednom roce máte možnost navštívit D-Club v Mariánských lázních a vychutnat si zde další vypečenou akcičku s názvem Technosis 7.
 
Avšak pozor!!! Máme pro vás příjemné překvapení a to v podobě nových skladových undergroundových prostorů velikostí srovnatelných s D-Clubem, ve kterém si jistě spousta cluberů na akcích Nasa, Komasis, Technosis, Progresface atd. užila své.

Vystoupila zde celá řada Dj´s : Legendární holandský JayDee, Michael Burian, Toky, Dalo, Pavel Krejdl, Agent, Matrix,    Kaisersoze, Ladida, Nika 77, Vectiv, Orbith, Daho, Ginger, Beax a další. 
      
Tyto bezkonkurenční temné prostory, připomínajíjcí podzemní garáže budou ozvučeny 6KW, připravena je lasershow a speciální výzdoba plus gogo tanečnice. Vchod bude oprotivšem minulím akcím orientován z druhé strany budovy z nájezdové rampy, avšak myslím, že dunivé beaty vás z širokého okolí spolehlivě navedou.

O hudební produkci se vám po celý večer postarají Dj´s: Chris Sadler, E-Lite, Richie, Cruiser, Jack-R vs Malda a Fox. První desky se začnou roztáčet v  21.00h a konec necháme už jen a jen na vás.
 
Profily DJs

Chris Sadler        

Angličan žijící v Praze, pohodář patřící mezi naší techhausovou elitu již řadu let. Měli jste ho možnost slyšet téměř v každém větším či menším klubu po celé České republice. Vice informací najdete na www.chrissadler.cz.
 
E-Lite             

Pánové pozor!!! Sympatická mladá Dj-ka vystupující pod hlavičkou nejznámější české agentury JPA booking, namixovala nedávno Cd k časopisu XMAG myslím, že je se na co tešit...
 
Richie
              
Promotér a zároveň Dj v jedné osobě Rezident D-clubu, stálice clubové scény nejen na západě Čech. Na svém kontě má odehranou řadu clubových akcí a větších party.

Cruiser            

Dj pocházející z Mar.Lázní patřící pod Plzeňskou bookingovou agenturu Techanalitic production. Často je ke slyšení na akcích v Plzni, Příbrami, Chebu, K. Varech a okolí. Dále pak Pržský Club Industry 55, Abaton - Ibiza night 5, atd.
                                       
Jack-R vs. Malda  

Nerozlučná dvojce Plzeňských Dj´s a Promotérů patřící pod bookingovou agenturu Techanalitic production, kteří se stále častěji objevují na většině akcí v západních čechách a začinají se svím vystoupením na 4 gamofony a 2 mixi vyrážet po celé republice.

Zde máte možnost slyšet jejich speciální set z 5 gramofonů a 2 mixů !!!
                                                                     
Fox

Plzeňák z Techanalitic production, kterého jste mohli slyšet na spoustě akcičkách po celé Plzni v klubech jako jsou K-14, DVD,  Mariolazeňském Morrisonu atd..

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016