PARTYINFO

 

PIG FEST 3

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
Ef, Cruiser, Molczik (Futurebeat.cz), Drex, Chris Diaz, Vigo, Dark
DnB Arena: Kontakt With Evil, Cannoun Foundry, Vanuatu sound system
Popis:
vstup 50/80 CZK
 
 
Pig Fest 3
Neuběhla tak dlouhá doba od druhého dílu a naše "prasátka" jsou opět zde a to s dílem třetím, plánovaným na 11.6. Takže co nás čeká tentokrát??
 

Neuběhla tak dlouhá doba od druhého dílu a naše "prasátka" jsou opět zde a to s dílem třetím, plánovaným na 11.6. Takže co nás čeká tentokrát??

Vážení přátelé techno soundu, ačkoli se nezadržitelně blíží léto a s ním spojené letní radovánky, Pig Production pro Vás připravilo jednu z posledních pig parties tohoto školního roku, Pig Fest 3, konanou 11.6.2004 kde jinde, než v plzeňském klubu DVD. A co že se chystá tentokrát?

Opět na 3 třech stagích se Vám představí DJs známí i ti začínající, avšak o pořádný kus muziky nebude v žádném případě nouze. Dominantní bude samozřejmě "Futurebeat Techno Stage" jejíž hlavní hvězdou bude brněnský DJ Ef, rezident dnes již nefungujícího olomouckého klubu Barumba. Dalším kdo se představí na hlavní stagi bude mariánskolázeňský DJ Cruiser z party Techanalitic.

Tuto dvojici doplní v Plzni poměrně známý DJ Molczik (EAE/Futurebeat.cz) ve speciálním vzpomínkovém techno setu. Dalšími techno aktéry budou DJs Drex, Chris Diaz, Vigo a Dark. Drum a Bass scéna bude ve znamení „prasečích“ partiček Kontakt with Evil, Cannoun Foundry a ráno Vás postaví na nohy Vanuatu sound system. Nebude chybět samozřejmě ani odpočinkový chill-out stage.

Ovšem svérázná hudba není vše co koncept party Pig Fest nabízí. Těšit se můžete i na green laser, fruit bar, go-go, videoprojekce, fotbálek zdarma a samozřejmě již dobře známé pig dekorace plus ještě něco navíc. :)

Zbývá už jen zmínit vstupné, které je na místě 80,- Kč a hosté s pozvánkou jdou za 50,-. (pozvánky k sehnání u Vašich Pig friends). Takže 11.6.2004 v DVD ruluje Pig Fest 3! A pozor, novinka! Party pojede až do 10:00!

 
Profily DJs

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016