PARTYINFO

 

PIG FEST 3

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
Ef, Cruiser, Molczik (Futurebeat.cz), Drex, Chris Diaz, Vigo, Dark
DnB Arena: Kontakt With Evil, Cannoun Foundry, Vanuatu sound system
Popis:
vstup 50/80 CZK
 
 
Pig Fest 3
Profily DJs

Ef

DJ Ef, dříve hrající jako DJ Dinamique, se poprvé za gramofony postavil v roce 2001v Olomouckém klubu Barumba, kde se později stal rezidentem.Zpočátku hrál tech-house až trence, ale s postupujícím časem dával přednost tvrdším a tvrdším deskám, takže je z nějčistokrevný technař.Představil se téměř ve všech olomouckých party prostorách, jako Barumba, Metro, U-Klub, a byl hostem několika moravských parties.

V roce 2002 ste jej mohli slyšet i na brněnském veletrhu Invex. Je rezidentem parties Atomic Jam a Impakt.Věnuje se také produkci, a to všech forem elektronické hudby. Mezi nej-DJs řadí především Richie Hawtin, Laurenta Garniera a Marca Beileyho. V budoucnu jej také budete moc poslouchat v brněnském klubu Perpetum. . .

www.ef1.wz.cz

Petr Bartoš aka DJ Cruiser /producent a DJ/

O hudbu se začal více zajímat kolem roku 1998. Od svého bratra Genomeho, který v té době již skládal své první tracky, se naučil základy, a vydal se svou vlastní cestou. Počátky byly ve znamení tvrdší formy techna. Využil projektu Bassline - demoline kam poslal své první demo CD. Pozitivní ohlas se stal impulsem k další a ještě usilovnější práci. Úspěchem pak byl společný track: Geonome vs. Cruiser - Encoder, který vyšel na CD příloze časopisu Bassline - Elektronik Basslines : Demoline Beats verzion 1:1 . Od roku 2002 se věnuje spíše elektru ve kterém našel více místa pro experimenty.

První live-act vystoupení (z PC) uskutečnil na party Submerge v Jeseníku. Poté přišlo pozvání do Brna na klubovku Plutonium v Edison Garden (klub už nefunguje) a její pokračování. Stal se členem Bassline bookingu a další vystoupení na sebe nenechaly dlouho čekat. Po seznámení se s DJem Michaelem Digbeeatem v létě roku 2002 měl možnost si poprvé vyzkoušet práci s gramofony a nyní začíná vystupovat i jako DJ.

Jako DJ hraje směs techna a elektra, live-act prezentuje svůj pohled na elektro. Do budoucna by chtěl mít při svých live vystoupeních také vokalistu/ku.

Vystupoval v klubech Roxy, Depo 9, L-klub, Ptačí klec, ..., na festivalu Summer of Love 2002 a menších či větších akcích v Brně a okolí, Jeseníku, Rapotíně, Šumperku, Opavě, ..., kde hrál s takovými DJ's, jakými jsou například Hardcell, Scan-X, Martin Matiske, Afrika Islam, ...

Chris Diaz

Už od dětství byl vedený k hudbě - učil se hrát na flétnu, později na varhany. Obojího ale nechal a po několika letech objevil ten pravý hudební nástroj - mixák se dvěma gramofony. Zpočátku se projevoval melodičtějším technem, ale velmi brzo si oblíbil těžké a lámané beaty, kterým naprosto podlehl. Svými sety se snaží navodit temnou atmosféru, kterou umocňuje dramatickými zvukovými plochami.

Slovensko, Švédsko, Španělsko a Velká Británie - to jsou země, ze kterých pochází převážná část jeho oblíbených producentů. Jmenovitě např. Reeko, Regis, Surgeon, Christian Wünsch, Oscar Mulero, Karl O'Connor & Peter Sutton, Rumenige, Olga+Jozef,...

V únoru se zúčastnil soutěže začínajících DJs Beat Attack v Plzni. Do první trojky se sice nevešel, nicméně ze všech přihlášených DJs získal nejvíce bodů od Martina Meiseho, čehož si nesmírně cení. Krátce po soutěži zakládá s dalšími DJi bookingovou agenturu Sphere a začíná se objevovat na prvích parties...

Drex

Hraje od léta 2000. Začínal tvrdším housem a tech-housem až přešel k technu, které mu dává neomezené možnosti sebevyjádření, pocitů a hlavně experimentů. Dokáže zahrát jak pozitivní melodické techno, tak i tvrdší energické techno.

V poslední době se snaží oboje skloubit dohromady, tím jsou jeho sety velice energické a zároveň nepostrádají melodii a atmosféru. Je také pořadatelem několika úspěšných parties. 7.3.2003 se zúčastnil soutěže DJs LIVC/Bassline Cup - Western Region a skončil na druhém místě.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016