PARTYINFO

 

TECHNO FACTORY

Datum konání:
21.05.2004 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Lucca, Cool, Stitch, Orry
Live:
Trancegate
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
start 20:00, vstup 99 CZK
 
 
Techno Factory
Po vydařené poslední akci v čele s DJ Tokym si připravila agentura Mountaingate společně s klubem Továrna další klubovou noc z řady Techno Factory.
 

Po vydařené poslední akci v čele s DJ Tokym si připravila agentura Mountaingate společně s klubem Továrna další klubovou noc z řady Techno Factory. Akce se uskuteční v pátek 21.5. v klubu TOVÁRNA v Jilemnici a hrát se bude jak název napovídá především techno.
 
V hlavním čase se můžeme těšit na dle ankety Dance Awards 2003  nejoblíbenější českou  Djane - Luccu. Lucca umí nejen výborně hrát a bavit publikum, ale  je i producentkou několika úspěšných desek. V současnosti patří mezi nejvíce obsazované hvězdy velkých akcí u nás a podle hesla hudba bez hranic je  možné ji slyšet často hrát  za hranicemi naší země. A my se nyní  můžeme poprvé těšit na její set i v klubu Továrna.
 
Po Lucce vystoupí liveact Trancegate. Během jeho setu zaručeně uslyšíme žhavé hudební kousky, které si pak můžete v klidu poslechnout i druhý den doma ve svých přehrávačích, ovšem pouze tehdy, pokud do klubu přijdete mezi první stovkou návštěvníků. Protože právě na těch prvních sto nedočkavců bude čekat kromě skvělého večera ještě malý dárek v podobě CD s originální muzikou právě od zmíněného liveactu Trancegate.

To by nebyla akce Mountaingate, aby zde nezahrál Mountaingate rezident  Dj Cool. Ten dokáže velmi dobře vycítit atmosféru mezi lidmi, proto mu opravdu nedělá problém udržet atmosféru po celou dobu svého vystoupení v pořádném  varu.
 
Akce Mountaingate jsou známé tím, že na každé z nich dostávají prostor nadějní začínající Djs. Tentokrát padla volba na partičku Labyrinthcrew (jejich webové stránky najdete na http://www.labyrinthcrew.com), konkrétně pak na Dje Stitche, který bude celou akci rozjíždět a Dje Orryho, který vystoupí jako poslední.

Součástí klubu je pohodlné sezení a velký bar, u kterého si najde místo každý, veškerá výzdoba je vedena v industriálním duchu. Celkový dojem doplňuje jeřáb u stropu nebo vystavené stylové nástroje u baru. V klubu bude pro tuto noc nainstalován silný zvukový aparát a světelnou show tvořenou inteligentními světly doplní videoprojekce.  
 
Vstupné bude opět velmi přijatelných 99,-, ale pozor prvních 100 clubberů dostane jako bonus  originální hudební dárek v podobě CD s úplně novým setem liveactu Trancegate.

Všechny potřebné informace najdete na stránkách www.mountaingate.cz a www.tovarnaklub.cz .

Budoucnost patří klubům!

 
Line up

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016