PARTYINFO

 

VEVEŘÍ 2004

Datum konání:
09.07.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Hrad Veveří
DJs:
Eric Fischer, Michael Burian, Jerry, KaiserSoze, Radan Mach, Dave Fish, Jergen & Hubiss
Jungle stage: Koogi, Sayko, X.Morph, Overflow, Bluelighter, Chiastic, Lazzna, MC Vaant
Popis:
vstup 220/300 CZK
Náš komentář: Že jsou nádvoří starých hradů perfektní pro letní mejdany, o tom už jsme se několikrát měli možnost přesvědčit. Kolegové z rave.cz spojili síly se zkušeným týmem z G Productions a vystavěli line up převážně z moravských hrdinů. My věříme, že když vyjde počasí, může jít o jednoho z černých koní letošní festivalové sezóny.
 
 
Rozhovor s Michaelem Burianem
Začalo nám léto, prozatím festivalové, jinak to na koupání u vody moc není. S čím si vlastně DJ hlavně spojuje léto? S možností hrát na velkých festivalech, nebo letní pohoda u vody?
 

burianZačalo nám léto, prozatím festivalové, jinak to na koupání u vody moc není. S čím si vlastně DJ hlavně spojuje léto? S možností hrát na velkých festivalech, nebo letní pohoda u vody?

Pro mě je léto spojeno hlavně s hraním na všech možných festivalech. V srpnu budu vystupovat na chorvatském festivalu MTV Vakana Beach a tam dojde doufám i na to koupání.

Hraješ na hodně festivalech českých, na které zahraniční se vedle toho
chystáš?

Jak už jsem říkal v předešlé otázce, budu hrát na Vakana Beach v Chorvatsku, potom na festivalu v Polských Sopotech a na konci srpna opět v Liverpoolu na Creamfields UK. Mimo to hrají třeba hned tento pátek na velké akci v Chorvatsku společně s Timo Maasem a příští sobotu na akci Electric
Kingdom v Berlině.

Veveří je po Hradhouse další letní akcí, která se koná na hradě. Na Hradhouse jsi pravidelným návštěvníkem, jak se Ti zamlouvají akce na podobných netradičních místech?

Miluju Hradhouse na Boskovickém hradě pro nezapomenutelnou atmosféru a nádherné prostředí. Na  hradě Veveří jsem nikdy nebyl a tak jsem moc zvědav jak to bude vypadat právě tam.

Můžeš zhodnotit svoji novou noc Visage v Roxy po její půlroční existenci? Nějaká jména na podzim můžeš prozradit?

Myslím že Visage se rozběhla velice dobře a za velice krátkou dobu se stále jednou z nejoblíbenějších noci v Roxy vůbec. Jména na další noci prozrazovat zatím nechci , každopádně v létě budou hodně exotická (např. Itálie, Japonsko ).

Co je jinak nového u Michaela Buriana, chystáš vydání nějaké své nové tvorby či kompilace?

Právě připravují kompilaci Creamfields 2004, která vyjde jako příloha letního Xmagu. Co se vlastní tvorby týče, tak materiálu je hotového dost a momentálně domlouváme vydání u zahraničních labelu.Nové věci určitě zařadím i na připravované mix CD.

 
Praktické informace a line-up Vyhraj skútr a další ceny v SMS soutěži Zvolte hymnu Veveří 2004 Rozhovor s DJem Chiasticem Bluelighter na Kalba stage Nechci být jak veverka zavřená v kleci! Veveří 2004

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Veveří 2004 Anketa: Jak se vám líbilo na Veveří?
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016