PARTYINFO

 

FRANZ FERDINAND

Datum konání:
24.08.2004 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Franz Ferdinand (UK), support Roe Deer
 
 
Koncert Franz Ferdinat v Roxy se blíží
V úterý 24. srpna vystoupí v klubu Roxy skotská čtveřice Franz Ferdinand. Horečka kolem party, která už notnou dobu vévodí Velké Británii, stoupá každým dnem a kritici jejich stejnojmenný debut vynášejí na samý trůn tamní scény. Kdyby v Angličtině byly pády, lze jednoduše konstatovat, že jméno Franz Ferdinand je v současné době jedním z nejskloňovanějších pojmů na Ostrovech.
 

Franz Ferdinad jsou kapelou, do které se buď okamžitě zamilujete nebo si při nejmenším budete potajmu podupovat v rytmu jejich skvělých songů. Tak či onak, až chorobně chytlavou povahu jejich tanečním kytarovkám rozhodně upřít nelze.
Právě v těchto dnech vydávají Franz Ferdinand v pořadí již čtvrtý singl (skladba "Michael") z debutního alba, kterého se doposud celosvětově prodalo již přes milion (!) kopií.

Kapela také nedávno absolvovala zcela vyprodané americké turné a na kontinentě pak zdobila největší evropské festivaly jako britské Glastonbury či dánské Roskilde. Mezi neposlední úspěchy Franz Ferdinand bezesporu patří také 2 získané nominace na letošní MTV Awards a nominace na prestižní Mercury Music Prize.

"Co na těch Ferdinandech všichni vidí, aneb možná budete později litovat, že jste nešli" již 24. srpna v klubu Roxy. Předskakovat budou ROE-DEER s novým materiálem z připravované desky a cena 300,- Kč v předprodeji za takový večer je tedy více než lidová. Vstupenky jsou k dostání v předprodeji v sítích Ticketpro, TicketStream a v klubu Roxy. Na stránkách www.roxy.cz je možné provádět rezervace s 10% slevou. Cena na místě bude 350,- Kč.

 
Franz Ferdinand - šlechticové s kytarou Franz Ferdinand

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016