PARTYINFO

 

NOC U MERKURA

Datum konání:
21.05.2004 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Žlutý pes
DJs:
Ricardo, Hech, Mr. Pupitz, Klubo, Lucky Bob, Bady
MCs: Vaant
Popis:
vstup 70 CZK
 
 
Noc u Merkura
Po založení kamenného krámku jsme hledali možnosti jak hrát taneční hudbu a zároveň zpropagovat náš obchůdek. Výchozí možností se stala spolupráce s R-klubem, který byl v roce 2000 na počátku svého nového rozjezdu.
 

Je tomu přesně měsíc, kdy jsme měli možnost přivítat kapelu Tranglobal Underground a tak už se blíží další pokračování klasické klubové akce v pardubickém klubu Žlutý Pes.

Jako hosta jsme si na pátek 21. května pozvali polovinu projektu Over 3, DJe Ricarda. Ten nás zavlaží muzikou z převážně breakbeatového kohoutku.

Over 3 vešli ve známost především díky svému albu First Flight, které jim před dvěma lety vydal na svém labelu DJ Tráva. Naposledy jste jejich živé vystoupení mohli absolvovat na Carlu Coxovi v Brně.

Celý večer nás budou bavit také Merkur DJs: Mr. Pupitz, Hech, Klubo, Lucky Bob za valné podpory Badyho na bonga (ex Blow) a MC Vaanta na vlastní pusu.

Těšte se na drink večera Křííídla, UV dekorace, projekci a hlavně príma atmosféru. Nejlepší pozvánkou jsou tři reporty z dubnové Noci u Merkura:

http://www.umerkura.cz/index.php?XBuilder[article_foto][1]=439
http://www.umerkura.cz/index.php?XBuilder[article_foto][1]=441
http://www.umerkura.cz/index.php?XBuilder[article_foto][1]=461

 
Noci u Merkura - Historie

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016