PARTYINFO

 

GET BUSY HOUSE

Datum konání:
05.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Playground
DJs:
Maxx (F), Craig Hampson (UK), Spejbl, M.backslash (BEL, CZ)
Chillout zone: Tony Noir
 
 
Playground
V sobotu je na programu klubu Playground večer Get busy house! Jak jméno napovídá půjde o lehce či více našláplý zvuk s lehce či více provokativním a na problémy upozorňujícím zvukem. Také hodně funky. Mezi ostatními hvězdami vystoupí i Jay Brown, který má za sebou již úspěšné kariéry v Anglii, Japonsku a Norsku.
 

Ahoj lidi,

doufám, že se vám daří alespoň jako nám v Playgroundu a chtěl bych vás tímto pozvat na tento víkend do našeho nového, pohodového a také úletového klubíku (na Korunní 106, Praha 2). V pátek 4.6. máme novou drum&bassovou noc v režii DJe Ghonzálese zaměřenou na progressive a inteligent d&b jako hodně funky a taneční hudbu se záměrem tento večer postupně rozvíjet.

V sobotu je pak na programu Get busy house! večer. Kde jak jméno napovídá půjde o lehce či více našláplý zvuk s lehce či více provokativním a na problémy upozorňujícím zvukem. Také hodně funky. Mezi ostatními hvězdami vystoupí i Jay Brown, který má za sebou již úspěšné kariéry v Anglii, Japonsku a Norsku.

V Čechách se po pro okouknutí úrovně a praktik místních promotérů rozhodl pro nezávislou formu působení a s naším klubem spolupracuje k oboustranné spokojenosti. To myslím hovoří samo za sebe a pro Vás kdo trochu již tuší není třeba moc dodávat.

Dále zde vystoupí DJs: Spejbl, Maxx (FR.) a M.Bbackslash plus very special comeback set DJ Ttony Noir na chill-outu.

Takže pokud se také chcete zůčastnit ,spolupodílet se na "výstavbě", či jen být při tom, možná toto je ta pravá never ending party pro Vás. více informací či atmosféry na vás může dýchnout z našich letáčků.

Za Playground team Dj Spejbl.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016