PARTYINFO

 

CYBER SOUL

Datum konání:
11.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Playground
DJs:
Igor Pataki, Pavel Krejdl, Spejbl & Hosté
 
 
Cyber Soul
Přestože si zde spolu zahrají doslova a do písmene zakladatelé Českoslovensé taneční scény v její rozhodně více zajímavé tj. alternativní a progresivní podobě. Tedy. djs: spejbl, igor pataki a pavel krejdl.
 
Vážení kamarádi a fandové techno-house kultury, mám příjemnou příležitost informovat Vás o nezadržitelně se blížící akci Cyber Soul která se bude v pátel 11.6. konat v novém klubu Plaground. Akce je zajímavá hned z několika důvodů.
   
Přestože si zde spolu zahrají doslova a do písmene zakladatelé Českoslovensé taneční scény v její rozhodně více zajímavé tj. alternativní a progresivní podobě. Tedy. djs: spejbl, igor pataki a pavel krejdl. Pokud se nepletu tito se takto spolu na jedné akci ještě nesetkali přestože se znají a brázdí blízké vody již od roku 1993; (snad kromě dj maratonu FAIR 4 ALL, který se konal před cca 2 lety, kde hrálo okolo 100 djů...).
     
Navíc přestože původně vyšel každý z jiného zvuku (dj igor pataki z Klubového a progresivního techna, dj Spejbl z klasického old school a progressive housu a dj Pavel Krejdl z progresivního trancu) postupem času se sobě stále více přibližovali, ale každý z nich si zachoval i své kořeny, takže jejich rozsah je dnes daleko větší, což slibuje příležitost k celkem alespoň v našich podmínkách jedinečné fůzi, a také napovídá, že na akci zazní koláž zvuku od detroit a chicago housu přes kosmický zvuk elektro, tozjeté a husté groovy i bouncing techno, našláplý trance až po klasický oldschool a deep (v jeho monotooonní hypnotické podobě, ne nutně té nejsladší). Dlouholeté zkušenosti těchto djů i jejich profil slibují skutečnou jedinečnost této akce a oni sami se chystají si ji rozhodně užít.
   
Aby toho nebylo dost (pododtýkám, že klub si zavřeme až nám se bude chtít) atmosféru akce podpoří dj Ollie ze San Francisca svým hypnotickým , valivým a psychadelickým underground zvukem. Tento dj s bohatou hudební historií kromě působení v klubech již pětkrát navštívil a hrál na legendárním festivalu Burning Man v kalifornské poušti, kde lidé americké undergroundové kultury v počtu mnoha tisíc a ve velmi free stylu společně jednou do roka společně symbolicky spálí zlo této povrchní a komerčně-patologické civilizace. Symbolem tohoto zla je právě hořící socha postavené z odpadu.
    
Pro skutečně pohodový úlet do prostoru v klubu právě probíhá výstavba nového spacy chill-outu a při příchodu do klubu vás do pohody hodí malý dáreček-výkvět technologie a matky přírody @ once. To vše za symbolických 100 Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016