PARTYINFO

 

BRUNO FERARRI

Datum konání:
12.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Playground
DJs:
Močál, Spejbl, Fc Victorius
Live:
Bruno Ferarri
 
 
Bruno Ferrari - live in Astoria Hall
Samir Hauser, někdejší člen legendárního spolku Vanessa, muž se špatnou pověstí, reformátor, chameleón a provokatér, který se v poslední době věnoval neuvěřitelnému kabaretu Zlatá kozačka, kde prováděl například drezůru dementního člověka nebo dražbu důchodců.
 

Samir Hauser, někdejší člen legendárního spolku Vanessa, muž se špatnou pověstí, reformátor, chameleón a provokatér, který se v poslední době věnoval neuvěřitelnému kabaretu Zlatá kozačka, kde prováděl například drezůru dementního člověka nebo dražbu důchodců. Právě v kabaretu Zlatá kozačka vzniklo jeho alter ego. Jeho druhé já - generaČní šansoniér Bruno Ferrari.

Bruno Ferrari - někdejší neúspěšný pornoherec, který se stal hvězdou jen díky dokonalým plastickým operacím a díky své neuvěřitelné nadutosti. Tento bard, dobrodruh, krotitel divokých šelem a v neposlední řadě geniální šansoniér, vystupující s orchestrem hraběte Koroptieffa vystoupí exklusivně v klubu Astoria...(sobota 12. června, 22hod). Přijdte si vychutnat neopakovatelnou atmosféru a další inkarnaci Samira  Hausera. Nyní vám generační šansoniér předvede premiérově program pro lidi v krizi středního věku.

Akci svou hudební produkcí doplní Dj Fc Victorious ve společnosti White Akarabu na trumetu a dále Močál hudbou ze své originální retro kolekce a dj Spejbl vyjímečným electro disko house setem. Pro ty z Vás, pro něž je jméno Victorious neznámé uvádíéme, že tato legenda Pražské kulturní scény založila klub XT3 a v nejranějších stadiích klubu Roxy definovala zvuk v této v té době ještě undergroundové tančírně. Dj  Spejbla asi není třeba představovat - je prvním pražským house music promotérem a djem...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016