PARTYINFO

 

HIGH FLIGHT DISCO

Datum konání:
18.06.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Playground
DJs:
Reknown DJs
 
 
Pozor, absolutní rarita
Na pátek 18.6. se chystá absolutně vyjimečná noc, kterou ocení asi především fandové koubového house zvuku a také jistě příznivci disca a taneční hudby vůbec.
 

Na pátek 18.6. se chystá absolutně vyjimečná noc, kterou ocení asi především fandové koubového house zvuku a také jistě příznivci disca a taneční hudby vůbec.

Klub Playground má tu čest v tento večer vybírat desky ze zřejmě největší kolekce klubového housu ve střední Evropě (cca 20 000 vinylů), která obsahuje velký počet naprosto raritních kusů ať již naprosté orginály tak desky o celkovém nákladu 6-20 kusů celosvětově. Desky budou míchat rezidenti klubu DJ Spejbl a M.backslash a s výběrem jim bude pomáhat člověk z nejzasvěcenějších sám majitel této kolekce.

To samo je zárukou naprosté originality a výjimečné úrovně tohoto večera, který v tomto městě nemá obdoby.

Pro navození té správně žhavé atmosféry začne večer naprosto klasickým discem ve stylu Boney M., Bee Gees, Abba, Ffrankie Goes to Hollywood, C&C music factory, Depeche mode atd. no a cca mezi půlnocí a 1 hodinou pomalu začneme ujíždět do housu.

My sami se na tuto noc dost těšíme a doufáme, že si to hodně z vás přijde užít s námi. Jak už asi mnozí z vás slyšeli, nemáme u nás v klubu stanovenou zavírací dobu, většinou končíme kolem 10 hod ráno, ale i později, a o zvuku v tuto dobu se dá dopředu máloco předvídat; v tento den ale zřejmě s ohledem na situaci ve městě budeme morfovat do zvuku progresivního, kdo ale ví....?

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016