PARTYINFO

 

BERMUDA TRIANGL

Datum konání:
19.06.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Playground
DJs:
Loutka, Jay Brown, Spejbl, M. Backslash
 
 
Bermuda triangl
Na sobotu 19.6. připravujeme pro Vás inteligentnější klubery noc, která v sobě bude zahrnovat jistou část historie Pražské scény a v jistém smyslu tak naváže na Cyber soul večer, který se koná o týden dříve.
 

Na sobotu 19.6. připravujeme pro Vás inteligentnější klubery noc, která v sobě bude zahrnovat jistou část historie Pražské scény a v jistém smyslu tak naváže na Cyber soul večer, který se koná o týden dříve.

Spolu tu vystoupí dj Loutka a dj Spejbl, kteří dlouhou dobu od zač. 90 let definovali pražský klubový zvuk. Doplní je světoběžník z Francie: Jay Brown (Anglie, Japonsko, Norsko) a vycházející hvězda M.backslash, který za pobytu v Belgii do sebe načerpal značnou část tamní velmi dobré atmosféry.

Nepůjde, jak by se mohlo zdát o noc old-schoolovou i když tento vliv zde bude jistě znát. Naším záměrem je vytvořit deep, soul spacy atmosféru která vyjde z klasického tedy také tzv. old school housu, nicméně zvuk by měl být zajímavý a tedy jistě půjdeme do progressivu a tranceu - v Praze těmto pojmům, ale lidé stejně rozumějí trochu jinak než my,  takže se možná budete muset nechat trochu a věřím, že příjemně překvapit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016