PARTYINFO

 

TOGETHER

Datum konání:
05.06.2004 - sobota
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Fun (ex-Lighthouse) & Vilem (Radost FX)
Info:
http://www.eventbar.cz
produkce@eventbar.cz
 
 
Together
Kdo byl v Eventu před rokem na Lighthouse on tour či před půl rokem na navazujícící party Light-House Night s Funem /ex-lighthouse/ a Vilémem /radost fx,pha/ má tyto akce zcela určitě v paměti – prostě nezapomenutelná “euforka“!
 

Kdo byl v Eventu  před rokem na Lighthouse on tour či před půl rokem na navazujícící party Light-House Night s Funem (ex-lighthouse) a Vilémem (radost fx, pha) má tyto akce zcela určitě v paměti – prostě nezapomenutelná “euforka“! A stejně jako před oním půl rokem budou i nyní vlnit vaše těla a zvedat vaše ruce nad hlavu funkyjazzydeephouseové lahůdky servírované právě djským duem Vilém & Fun.

Tentokrát má party název Together, tedy “společně“ – nejenže opět Vilém a Fun odehrají po celou noc společný set, ale svoji hudbou chtějí vytvořit takovou atmosféru, aby to byl pro všechny opravdu společný mejdan na stejné vlně! Podtitul tohoto večera mluví za vše: „good music for good people“…A Hradec má znovu možnost dokázat, že na stagnující české clubové scéně jsou v poslední době mejdany s nejrozjetější atmoškou právě tady!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016