PARTYINFO

 

OPEN AIR MUSIC FESTIVAL

Datum konání:
04.06.2004 - pátek
Místo konání:
Domažlice (Město) - Lom Klíčov
DJs:
Main Blue stage: N-Dee, BlueCat, Lucca, Sens, Tomahawk, Waxx
Noisy Pioneers stage: Pelish, Fat Free Georgina, Pander,
Babe LN, Crash
MCs: Vaant
Popis:
vstup 110/130 CZK
 
 
Open Air Music Festival
Bar Modrá Kočka Vám přináší 4.6.2004 velmi zajímavou venkovní akci pod názvem Open Air Music Festival (O.A.M.F).
 

Bar Modrá Kočka Vám přináší 4.6.2004 velmi zajímavou venkovní akci pod názvem Open Air Music Festival (O.A.M.F).

O.A.M.F. se koná v lomu Klíčov u Domažlic. Lokalita festivalu je zatopený kamenolom, který majitelé zvelebili na obstojné koupaliště ve skvělém prostředí. Lom leží cca 5 km od Domažlic (směr Klatovy) u obce Mrákov-Klíčov. Cesta bude označena cedulemi a vlaječkami O.A.M.F. Některým bude možná připomínat loňský open air Sunset, ale tentokrát bude jednou tak velký.

Oproti loňskému mejdanu se bude hrát na dvou scénách.

Hlavní Blue Stage okoření DJ-ka roku 2003 Lucca, plzeňská N-Dee, pionýři BlueCat, Tomahawk, Sens a domažlický Waxx. Těšte se na našlapaný tech-house a techno znějící z profi aparatury 8KW (oproti Sunsetu opravdu na plno), která jde ruku v ruce se světelným parkem.

Z druhé stage Noisy Pioneers Vám budou servírovat dnb a jungle pražská Babe LN, kterou doplní pardubický řvoun mc Vaant. I zde se předvedou plzeňští zástupci Fat Free Georgina a Pander z Booyaka crew a samozřejmě nebudou chybět ani pionýři Pelish a Crash. Stage bude částečně zastřešena, vybavena kvalitním soundem 3KW a nejen strobo efektem.

Speciality

Prvních 100 lidiček dostane Semtex zdarma! Vedle hlavní Blue Stage naleznete fotbálky, dobře vybavený bar od Modré Kočky, gril s již tradičními bělskými klobásami, ale i s vegetariánskými pochutinami.

U Noisy Pioneers stage bude také bar, ve kterém můžete svlažit svá hrdla nebo zaplnit žaludky libovým hovězím gulášem. V blízkosti areálu je možné parkování a stanování.

Lístky v předprodeji lze koupit: Bar Modrá Kočka (Domažlice), DJ 33 a Inspiral (Plzeň), Stánek (Lom Klíčov)

Brána areálu se otevře v 19:00 a první Beaty zazní v 20:00.

 
Line up

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016