PARTYINFO

 

VÁLCOVNA

Datum konání:
19.06.2004 - sobota
Místo konání:
Slavičín - Scream
DJs:
Rusty Fox (JZDpromotion.cz), Kubil (MK Production), Siki (JZDpromotion.cz)
Live:
Random (plastic puls, SK), Tom Mark (own production, SK)
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
 
 
Válcovna
Jiz tuto sobotu 19.6.2004 vypukne ve slavicinskem clubu Scream party Valcovna, vystoupi na ni dva producenti ze slovenska.
 

Jiz tuto sobotu 19.6.2004 vypukne ve slavicinskem clubu Scream party Valcovna, vystoupi na ni dva producenti ze slovenska. Prvnim z nich je Random z agentury Plastic Puls, jiz u nas parkrat se svym live actem vystupoval.Spolu s nim dorazi mladicky producent Tom Mark, ze stejneho mesta. Tihle dva producenti vystoupi ve spolecnem dvouhodinovem live setu. Sekundovat jim budou : dj.Kubil z agentury MK Production z Holešova a nasi dva residenti Paddy ze Vsetína a Siki z Valasskych Klobouk. 
 
RandomRandom (plastic puls/live act/SK)
 
Je nenápadný producent zo stredného Slovenska z Púchova, pôsobiaci od roku 1996. Je súčasťou Púchovskej subkultúry s názvom Plastic Puls, ktorá bola pomenovaná v roku 2000 podľa názvu ich prvej tanečnej akcie Plastic Puls, ktorou začali mapovať scénu severozápadného Slovenska v znení toho, čomu sa dnes hovorí „Tanečná scéna“.

Dj Random vníma tanečnú hudbu pohľadom muzikanta pôsobiaceho v živej kapele /D.O.R.A./. Kreatívny pohľad muzikanta ho oslovil s výzvou vlastnej produkcie hrávať na akciách „live-act“. Jeho produkciu je štýlovo ťažko zaradiť. Tech? Groove? Trance? Možno niečo ako „Funky-Punk“ ...valivý rytmus, groove bass, zvukové hmly, ... Prvú zbierku trakov vytvoril pod názvom „Label G“ r. 1998, nasledoval demo album „Beamoin“ – r. 2000/vyšla skladba „Thurstday Light“ kompilácia „Groovecontrol1/ na značke Universal Music, nasleduje „Etnicity“ r. 2001, „E Signifika“ r. 2002 a nových 5 trakov pod názvom „Atune“ r. 2003 downeditionmix.

Hráva v kluboch, festivaloch na Slovensku a už aj Čechách. Je rezidentom klubu Shaka v Púchove, kde máva s Plastic Pulsom raz za mesiac svoj večer. Stojí za akciami ako Ticha Noc/každoročná vianočná párty Plastic Pulsu, Plastic Machine/live-act sesion, alebo za letným hudobno-tanečným festivalom Ropucha.
 
Tom Mark (own production/live act/SK)
 
Teprve 22 letý producent z Púchova. S tvorbou svých skladeb začal někdy pred šesti lety, na svůj prvni track si už nepamatuje.

"Můj specifický styl se utvrdil asi před rokem a půl a držím se ho až doteď. Nezkoušel jsem ho ještě nějak zařadit, mám rád perkuse, využívám je dost často, oblíbení producenti Hardccell a Oscar Mulero mě v tom dost ovlivnili. Nejsem zastupován žadnou agenturou,ale v budoucnu bych si ji chtěl s kamarádem vytvořit. Zajimavosti pro mně bude společné vystoupení s Randomem, jelikož jsme stylově dost odlišní, může z toho vzniknout docela zajímavý projekt."
 
KubilKubil (MK Production,616, Holešov)
 
Po dlouhém experimentování s taneční hudbou od roku 1997 se v roce 2001 dostává Kubil poprvé za gramofony. Již v roce 2002 spoluzakládá booking MK Production, pod kterým spolupořádá sérii techno-parties "Techno Pack". Zcela nedávno se stal také součástí Brněnského bookingu crew "616", která dnes patří mezi designérskou špičku (design parties Eternity, Hradhouse či Golden Techno).

Nejnovější demo Kubila pod názvem "Winy demo" je pak opět pestrou směsicí dynamického funky techna; tentokrát bonusově i s kouskem z vlastní produkce - singlem "La Créme". V DJ-setu se můžete těšit mimo jiné na desky od oblíbených producentů Marca Baileyho, Toma Hadese či Hertze. Více info brzy na http://mkproduction.wz.cz 
 
PaddyPaddy (JZDpromotion.cz)
 
Počátek jeho hraní byl v roce 1996 pod vedením španělského DJe Marka. Rok poté se stal synonemem Vsetínské techno scény.

O svém hraní tvrdí: Baví mě hrát si se složitějšímí beaty a jejich spracováním. Nechcí hrát příliš jednotvárně. Svůj styl nazývá Hard-Techno. Stal se rezidentem dnes již neexistujícího klubu Kebab. Od léta 2003 hraje pod křídly agentury JZD Promotion. Účinkoval již na spoustě moravských parties . 
 
 
SikiSiki (JZDpromotion.cz)
 
Je mu 22 let a k hraní se dostal náhodou, které využil k tomu, aby teď mohl lidi drtit hudbou.Ještě když nehrál, potloukal se po party a to převážně v zóně V.I.P., hlavně kolem gramců. Sledoval práci Djů,co vlastně v tom jejich hraní vězí. Myslel si, že to nebude asi tak těžké, ale opak byl pravdou. Jeho první kroky v djingu mají na svědomí dva djové z domovské agentury JZD Promotion, Rusty Fox a Papioil.

Od těchto lidí mu byly vysvětleny základy." Stoupl jsem k pultu z gramcema a vložill jehlu do drážky, posléze druhou a první mix byl na světě". Zbývá mu jenom tvrdý trénink. Hraje zhruba rok a zatím hlavně na akcích JZD Promotion. Má rád energičtější odnož techna.

 
Line up

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016